Zvezdini juniori osvetlali obraz kluba u Tel Avivu, Makabi razbijen, trofej osvojen!

Autor: Darko Mitrović
petak 18.10.2019.
11:05
Izvor: Sportske.net

Zvezdi prvi tim sinoć nije iskoristio priliku za pobedu nad Makabijem u trećem kolu Evrolige, ali zato su Zvezdini juniori bili veoma uspešni u Tel Avivu.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Juniorski tim Crvene zvezde učestvovao je na veoma jakom međunarodnom turniru ''U18 Tel Aviv'' i na kraju veoma ubedljivo stigao do trofeja.

Prvog dana turnira, Zvezda je pobedila ekipu Lokomotive Kuban rezultatom 109:55, kao i reprezentaciju Izraela do 16 godina rezultatom 87:57.

Drugog dana savladana je i domaća ekipa Makabija rezultatom 74:50, u utakmici u kojoj se istakao Nikola Blagojević sa 19 poena.

Na kraju, usledilo je finale sa Hapoelom, u kojem je Zvezda ponovo bila ubedljiva i do trofeja je stigla pobedom od 89:78.

Sjajnu partiju u finalu prikazao je kapiten Nikola Manojlović sa 27 poena, 13 skokova i 6 asistencija. Pratili su ga Filip Anđušić sa 15 poena i 7 skokova i Nikola Blagojević sa 14 postignutih poena.

Crvena zvezda je na ovom turniru nastupila u sastavu: Gušić, Manojlović, Dobrašinović, Ostojić, Bošnjak, Dimitrijević, Joksimović, Anđušić, Mateski, Blagojević, Ilić, Radosavljević. Trener: Slobodan Klipa.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 18.10.2019
11:28

Buducnost srpske kosarke je u nasim rukama. Zvezdo blago Srbiji sto te ima.