Zvezdini centri zovu navijače na odbranu domaćeg terena

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 13.11.2017.
15:36
Izvor: Sportske.net

Centri Crvene zvezde zovu navijače u pomoć za derbi kola u Evroligi.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Crvena zvezda u sredu dočekuje CSKA u Evroligi, koja je ovaj meč proglasila derbijem kola. Centri šampiona Srbije i Jadrana znaju šta je važno za ovaj duel i zato su u glas pozvali navijače da ih podrže.

"Velika utakmica je pred nama, CSKA je izuzetna ekipa, vrlo kvalitetan tim. Da bismo došli u situaciju da se ravnopravno borimo sa ovakvim sastavima, podrška navijača koja iz nas izvlači maksimum nam je preko potrebna.

Videli smo protiv Barselone i Makabija, pa i Bamberga, koliko su nam oni važni. Zato se nadam da će doći u velikom broju i podržati nas, jer je svaka utakmica u Evroligi izazov za nas", rekao je Matijas Lesor za klupski sajt.

Prodaja ulaznica je počela danas, a ekipa je danas počela da trenira u Areni. Nikola Jovanović pozvao je navijače da im pomognu u "odbrani" domaćeg terena.

"Za svakog od nas ko nije igrao Evroligu, pune tribine i podrška kao u prethodnim mečevima Evrolige su jedinstveno iskustvo. Kako da se ne boriš i ne izgaraš u takvom ambijentu? Kada dajemo 110 odsto naših mogućnosti, onda možemo da se nadamo i da u ovako teškim utakmicama sačuvamo domaći teren, ali i da skupljamo neophodno iskustvo za dalje izazove", kaže Jovanović.

Zvezda u sredu igra protiv CSKA, a već dva dana kasnije protiv Olimpijakosa u Pireju, ali ti napori su nešto sa čime ekipa mora da živi, kako kaže Stefan Janković.

"Ritam je takav kakav je, ali idemo korak po korak. Prvo da se dobro pripremimo za ruski tim i da damo sve od sebe, jer nam u goste dolazi jedan od favorita za odlazak na završni turnir i osvajanje ovog takmičenja.

Sa takvim ekipama morate da date sve od sebe, da izvučete maksimum. Nadam se da će nas i naviači podržati u ovoj utakmici, kao što su i do sada, jer nikome nije lako da igra u Beogradu, uz taj huk sa tribina", rekao je Janković.

Utakmica Crvena zvezda-CSKA Moskva igra se u sredu od 19 sati u beogradskoj Areni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dolina cupova
Tuesday, 14.11.2017
16:39

To da je evroliga proglasila ovu utakmicu derbijem kola, nisam bas siguran. Koliko ja mogu da procitam u ovom kolu se sastaju Fenerbahce-Olimpijakos, finalisti evrolige iz prosle sezone, pa mi nije jasno zasto ste to naveli u tekstu...