Zvezdine navijače uznemirila nova informacija - Potpisao, ali kako da odoli njihovoj ponudi?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.07.2019.
10:59
Izvor: Sportske.net

U pitanju je jedan od 11 igrača koji su ovih dana stavili potpise na ugovor sa Crvenom zvezdom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Veliko oduševljenje među Zvezdinim pristalicama izazvao je sjajno odrađen posao uprave kluba koja je za veoma kratko vreme uspela da sa sedmoricom igrača potpiše nove ugovore i dovede još četvoricu novajlija.

Jedan od tih igrača, koji je produžio ugovor sa Zvezdom je i Boriša Simanić i posle toga niko nije očekivao njegov odlazak.

Ali, danas su počele pojedine spekulacije kako je za Simanića zainteresovan Fenerbahče, koji sa klupe već godinama vodi naš Željko Obradović, što je odmah na društvenim mrežama izazvalo brojne reakcije Zvezdinih navijača koje je ova vest zabrinula.

Zvezda i Fener su prethodnih godina već uspešno poslovali, pa je najpre Nikola Kalinić 2015. za milion evra otišao u klub iz Istanbula, a njegovim stopama, opet za milion evra, krenuo je i Marko Gudurić dve godine kasnije.

Možda  bi taj dvogodišnji niz mogao da se nastavi i ovog leta, ukoliko je interesovanje Fenera ozbiljno i ukoliko su Turci ponovo spremni dobro da plate srpskom šampionu. U suprotnom, navijači crveno-belih ne bi trebalo previše da brinu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 09.07.2019
13:26

Nista nije iskljuceno ako dodje dobra ponuda slicna Gudurine. Samo decko da dobije minute be ( Zmu Zvezdi, Feneru ), mnogo je napredovao prosle godine, igra sa vise herca I u oba pravca, ocigledno je bio lenj do tada.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 09.07.2019
12:45

pa cim je produzen ugovor sa Fajeom i ovako pojacan reket treba ocekivati da ce Borisa biti prodat. Vrvt je i postojala ponuda jos pre produzetka, samo je pojacan ugovor da bi se uzelo obestecenje. Nacinom na kojI Obradovic pomaye Zvezdi u poslednje 4 godine dokaz je da su reci izrecene u emisiji Tegeltije od Strane velikog grobara Grbovica tacne, naime da je Obradovic veliki zvezdas iz mladjih dana. Sto Grbovic odgovorno tvrdi. Potegla se tema nakon vredjanja Zeljka posle u El, kada je imao i burnu konferenciju a novinare. Ocito ga pogodilo skandiranje delija...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 09.07.2019
12:35

Zna se kako ide Zoc. Milionce pa mozemo da pricamo. Borisin talenat nema granice. Prosle sezone je to izaslo na videlo...Nadam se da ce, ako ostane, mnogo da nauci uz Brauna. Ako ne, srecan mu put. Inace, Zvezda ce od transfera Marka Gudurica u Memfis inkasirati jos 400k dolara zbog klauzule od 20 procenata kada smo ga prodavali u Fener. Fina cifra. :)

avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 09.07.2019
11:42

Nesumnjivo je da nam Zeljko Obradovic pomaze. Ko danas prodaje igrace sa obestecenjem od milion eura a Zvezda je to uspela dva puta. Doktor je jako sposoban covek koji ne samo da drzi kosarku u malom prstu vec i finansije. Ja mislim da se za ovaj transfer znalo pre ove ponude ali je ugovor potpisan da bi Zvezda uzela obestecenje. Ako Turci ponude opet milionce, to je nemoguce da se odbije.

avatar
petar000
Tuesday, 09.07.2019
13:49

Naravno da pomaze. E sad, da li ce bas obestecenje biti milionce, nesto ne verujem. Mozda, ali cisto sumnjam u takvu cifru. 500 hiljada sasvim verovatno, ali i to je ogromna lova za kosarku.

avatar
Man united
Tuesday, 09.07.2019
15:00

Па, нисмо му продали леваке, него играче светске класе. Не видим како нам је то помогао.