Zvezdina zvanična potvrda - Novi odlazak, uz mnogo emocija!

Autor: Darko Mitrović
petak 07.02.2020.
16:19
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Par sati pred utakmicu sa Himkijem, crveno-beli se oglasili zvaničnim saopštenjem.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 18 časova igraju protiv ruskog Himkija u gostima, u 24. kolu Evrolige, a samo dva sata ranije, crveno-beli su se oglasili saopštenjem u kojem potvrđuju rastanak sa dosadašnjim Zvezdinim košarkašem Mohamedom Fajeom.

''KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je sporazumno raskinuo ugovor Mohamedom Fajeom.

Mo Faje je igrajući celu prošlu, i deo ove sezone, sa našim klubom osvojio tri trofeja, i bio deo aktuelnog takmičarskog sastava koji je nastupao u ABA i Evroligi.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje Fajeu na svemu što je pružio na terenu i van njega kao igrač Crvene zvezde. Takođe, klub izražava zadovoljstvo na velikom razumevanju prilikom razgovora da se saradnja okonča na maksimalno i obostrano korektan način.

Faje je posle Derika Brauna i Nemanje Nenadića (KK Mega – pozajmica) treći igrač iz aktuelnog sastava koji je promenio sredinu.

KK Crvena zvezda Deriku i Mohamedu želi puno sreće, zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijere'',
navodi se u saopštenju.

Baner

Tim povodom, Zvezdin klupski sajt preneo je i Fajeovu izjavu, protkanu brojnim emocijama na rastanku od crveno-belog dresa.

''Dragi Zvezdaši, prijatelji. Obraćam Vam se sa pomešanim emocijama. Crvena zvezda mi je u karijeri dala neke nove mogućnosti i priliku,šansu da osvajam trofeje, priliku da igram Evroligu. Pamtiću trofej ABA lige, šampionsku titulu u Srbiji.

Zahvaljujem se stručnom štabu, trenerima, ljudima zapolsenim u klubu svima koji su mi olakšali boravak u Crvenoj zvezdi. I naravno želim da se zahvalim navijačima koji su činili da se osećam posebno iz nedelje u nedelju igrajući za klub.

Ovo je bilo lepo putovanje novo životno i profesionalno iskustvo i sa velikim žaljenjem se opraštam od svih. Crvenoj zvezdi želim puno sreće u budućnosti i još puno osvojenih trofeja'', poručio je Faje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 07.02.2020
18:06

Momak koji je dusu ostavljao na terenu. Lepo je rekao komentator, protiv Buducnosti ja mislim, izranjao je iz parketa bukvalno. Nije zasluzio ovo nikako...Izvini Mo...Hvala ti na svemu sto si ucinio za klub i puno srece u nastavku karijere !