Zvezdina zahvalnica prijateljima iz Zagreba

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.03.2016.
15:15
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom zahvalio se sportskim prijateljima iz Zagreba na čestitkama koje su uputili nakon trijumfa crveno-belih na startu plej-of serije ABA lige.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i ABA lige u utorak je na domaćem terenu savladao Cedevitu i poveo sa 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa regionalnog šampionata.

Atmosfera u hali "Pionir" razlikovala se od one sa prethodne utakmice dva tima u Evroligi pošto nije bilo vređanja protivnika niti bilo kakvog drugog ispada.

Tim povodom, predstavnici Cedevite su pohvalili organizaciju meča i čestitali Crvenoj zvezdi Telekom pobedu, a danas je beogradski klub izrazio zahvalnost.

"KK Crvena zvezda Telekom zahvaljuje se na čestitkama sportskim prijateljima iz KK Cedevita i izražava nadu da će najveći sportski rivali na parketu u regionalnoj ligi, u poslednjih nekoliko sezona, uzvratiti gostoprimstvo narednog utorka u Zagrebu" stoji na sajtu Crvene zvezde Telekom.

Crvena zvezda Telekom i Cedevita su u dosadašnjem toku sezone četiri puta odmeravali snage u Evroligi i regionalnom šampionatu, a trenutni skor je 2:2, s tim što je Zvezda dobila dve mnogo značajnije utakmice.

Revanš susret polufinala plej-ofa ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde Telekom zakazan je za utorak, 22. mart od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke