Zvezdina serija sve duža, ko može da je zaustavi?

Autor: Beta Beta
sreda 17.10.2018.
10:55
Izvor: Beta

Ništa novo u Zvezdi od dolaska novog trenera Milana Tomića - samo pobede! Sinoć još jedna, protiv još jednog jakog rivala. Da li će ova Zvezdina sezona biti iznad svih očekivanja? Kapiten tvrdi da ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da njegova ekipa napreduje i upoznaje se kroz utakmice, ali i da mnogo uči iz teških duela poput onog sa Andorom.

Zvezda je posle nekoliko preokreta pobedila Andoru sa 85:79, u trećem kolu Grupe A Evrokupa.

"Imali smo blage padove u igri, ali je ipak najbitnije da smo pobedili. Mnogo treniramo i radimo da bismo mogli svih 40 minuta da igramo s punom koncentracijom. U svakom slučaju, čestitam svojoj ekipi na pobedi, znali smo da će ovo biti teška utakmica", rekao je Lazić novinarima.

Lazić je naveo da je značajno pobeđivati u teškim utakmicama jer se iz njih mnogo nauči.

"Iz utakmice u utakmicu napredujemo i upoznajemo se, zbog toga je važno dobijati ovako teške utakmice. Sigurno se više uči iz teških mečeva, nego iz onih koje dobijemo s 20 poena razlike. Sada idemo dalje, pripremamo se za sledeću utakmicu", kazao je Lazić.

Njegov saigrač Aleksa Radanov zahvalio je navijačima na podršci.

"Možda je u nekim trenucima atmosfera bila malo mirnija, što je bilo neočekivano. Ali, svakako da nam je značila podrška s tribina i hvala našim navijačima što su došli da nas podrže u tolikom broju",
rekao je Radanov.

Zvezda će narednu utakmicu igrati u subotu protiv Igokee u ABA ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Wednesday, 17.10.2018
17:42

Igokea svakako ne.

avatar
Silent
Wednesday, 17.10.2018
15:27
avatar
Old_school
Wednesday, 17.10.2018
14:05

Volim ja Lazica, ali stvarno mislim da bi Nenadic trebao da dobije sansu umesto njega. Decko je polivalentan, utegnuti ga malo u odbrani i imamo mnogo korisnijeg igraca. Bar za odbranu ne treba poseban talenat.