Zvezdina rutina pred Fener, posle 14:0 sve je bilo jasno...

Autor: Darko Mitrović
subota 02.01.2021.
18:39
Izvor: Sportske.net

Očekivana, ubedljiva pobeda Zvezde na debiju Lendrija Noka.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

U utakmici 13. kola ABA lige, Crvena zvezda je večeras u hali ''Aleksandar Nikolić'' savladala ekipu Zadra rezultatom 81:66.

Ovo je Zvezdina deseta pobeda u sezoni, u 12 odigranih mečeva, dok Zadrani sada imaju skor 2-7 na pretposlednjem mestu na tabeli, ako računamo i Primorsku koja je odustala od daljeg takmičenja.

Zadrani su dobro počeli, poveli sa 7:2, pa 11:8, ali od tog trenutka Zvezda preuzima kontrolu rezultata i tokom najvećeg dela prvog poluvremena imala je vođstvo od pet do deset poena razlike.

Zapaženu minijaturu imao je Aleksa Radanov, koji je svojim potezima oduševio navijače u tom delu igre, a pažnju je privukao i debi novog centra Lendrija Noka, koji nije imao veliku minutažu, očigledno ga trener Radonjić oprezno uvodi u ritam.

Možda je sve već bilo rešeno krajem druge i početkom treće četvrtine, kada je Crvena zvezda serijom 14:0 stigla do vođstva od dvadeset poena razlike i sve do kraja bila je rutina Radonjićevog tima, koji u četvrtak igra protiv Fenerbahčea u Evroligi.

Volden i Dobrić su sa po 12 poena bili najefikasniji u Zvezdi, O'Brajant i Kolom su upisali po 10, a novajlija Noko je meč završio sa jednim poenom u finišu meča i dva skoka, uz dva promašaja iz dva pokušaja iz igre.

U ekipi Zadra Bursać najefikasniji sa 15, Junaković se zaustavio na 13 poena, a Džastis je upisao 12.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 03.01.2021
20:00

Radonja terminator.

avatar
babaroga
Sunday, 03.01.2021
10:47

Polako. To je jedna od najslabijih ekipa u ligi. Davno su prosla vremena kad su bili drugi tim u drzavi, odmah iza nas. Ne mogu da kazem da se ne vidi pomak u igri Radonjic iznenadjuje bryinom promena. Sta li je Sale radio pola godine?:(

avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 02.01.2021
19:49

Radanov odličan, šteta što Uskoković i Simanić nisu dobili više minuta.