Zvezdina objava nakon Skupštine ABA - Da se sprovede "sporazum o vansudskom poravnanju"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 23.07.2020.
18:12
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda mts traži od ABA lige da se sprovede sporazum.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

KK Crvena zvezda mts se oglasio nakon današnje sednice Skupštine ABA lige gde su učestvovali predstavnici svih klubova koji će se takmičiti u sezoni 2020/21.

Sezona koja je trebalo da počne 19. septembra je pomerena za 14 dana zbog epidemiološke situacije.

Evo šta piše na sajtu Crvene zvezde mts.

"Osim striktne primene zdravstvenih protokola i konstruktivnih dogovora po tom pitanju, KK Crvena zvezda mts očekuje da se do sticanja uslova za početak šampionata u potpunosti po svim tačkama sprovede “sporazum o vansudskom poravnanju” između našeg kluba i ABA lige, koji je dogovoren na sednici Skupštine 27.05.2020.godine , potvrđen na narednoj Skupštini 29.06.2020.godine  i potpisan i overen od strane ABA lige 30.06.2020. godine.

Taj sporazum deponovan je  u nadležni sud u Zagrebu. Time će se na zadovoljstvo svih i administrativno otkoniti sve smetnje da se liga koja je vlasništvo svih klubova – okrene sportu i terenu. Taj cilj je u interesu svih, klubova, lige, sponzora i navijača", stoji na sajtu Crvene zvezde mts. 

baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Thursday, 23.07.2020
18:59

Nevezano za Zvezdu i FMP, jer svako gleda sebe i svoj interes, ali zasto se ostalih 10 klubova (izuzev Partizana) ne zele izjasniti o sukobu interesa o ocescu gorepomenuta dva kluba u ABA ligi.

Jos jedna zanimljiva stvar je da se samo Partizan pobunio na predlog imenovanja Toskovica (predsednik FMP-a) da predsedava video- skupstinom kao i narednom sezonom, jer je nelogicno da predsedavajuci bude predsednik FMP-a, ali i advokat Zvezde i predstavnik Zvezde u KSB-u.

Cega se plase ostali klubovi, ili im je svejedno, ali ako im je svejednom, nemoj te gospodo da kukate sledece godine na kraju sezone ako nesto bude po vasoj volji, kao Mornar ove sezone, a Buducnost predhodne.