Zvezdina ''GRMLJAVINA'' na Tviteru!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.06.2019.
15:05
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli se opet oglasili pred večerašnji meč, ovog puta na Tviteru.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Treća utakmica finalne serije plej-ofa Superlige igra se večeras od 19 časova u hali ''Aleksandar Nikolić'', a u ulozi domaćina biće Crvena zvezda.

Tokom prepodneva Zvezda se oglasila novim saopštenjem, o čemu opširnije možete da čitate OVDE, a četiri sata pre početka meča, crveno-beli su počeli da ''grme'' na Tviteru.

Naravno, u pitanju je Zvezdin još jedan poziv svojim navijačima da večeras napune tribine.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Saturday, 15.06.2019
17:54

Dragi navijaci,
Moju Zvezdu pratim od svoje 5 godine (1975) i secam se da u to vreme Partizan niti je bio jak, niti je imao neke uspehe, ali ipak je to bio derbi. Bas tih godina se pojavljuju, Kicanovic, Dalipagic, Slavnic, a polako idu Kapicic, SImonovic .....itd. Znaci pratim derbi od 1975 ali jednu stvar ne mogu da razumem, i izgleda necu razumeti jos dugo. A to je zasto, kako, i kad je pocela mrznja, nepodnosljivost, pretnje, tuce, pa nazalost cak i ubistva. Ja sam Zvezdas, ali ljudi moji ja pamtim kako sam bodrio Partizan kad su ograli protiv drugih, i to u obelezjima Zvezde, ma niko rec mi nije rekao, ali isto pamtim i navijace Partizana kad su nas bodrili, da budem jasan, nije ovo mi i oni, nego pravi navijaci koji vole klub i ovi ulicari, manijaci, neki istetovirani likovi od glave do noge, neki ne obrazovani i vasih i nasih. Ne znam da li ima nade, eto mozda mogu biti smesan, mozda i nepozeljan i od mojih Zvezdasa i od Partizanovaca. Ali, eto ja bih veceras voleo da kad izlaze kosarkasi Partizana na parket da ne budu vredjeni, ispljuvani, gadjani ajmo bre normalno da navijamo, za klub koji volimo. Moze bre da gori, grmi da se trese sve ali bez uvreda, bez nelkulturnih ispada. Moram, ali moram da napomenem, zasto bi trebao da mrzis da postanes voljen, e moj Zagorcu sram te bilo, a jos novine kao ono "Zagorac kupio navijace" a zasto, pa zato sto je pevao "mrzim Zvezdu". A posebno razocarenje imam sa Trinkijerijem, aman bre bato pa ti barem nisi i nikad ne mozes da budes to sto pokusavas, kao neke stihove, neke pesme, kao svi protiv vas jadnih, dosta bre vise, gledajte malo realnije CRVENA ZVEZDA je BOLJA, i yto ce jos jednom dokazati, niti trebaju sudije niti trener od 800.000 evra, niti nam trebaju vasi igraci, ali samo prihvatite to inace ovo mi lici, posle svakog vaseg poraza pocinje kukanje, te sudije, te navijaci, te vrucina, te Vucic, .... nema kraja. I na zalost bas ovi "danasnji navijaci" uz dusno postovanje svima koji ne mrze, u to veruju slepo. Ja molim nase navijace da ne vredjaju Novicu, ali od SRCA vas molim, zato sto taj decko ne zasluzuje to, taj decko je kao u fudbalskom smislu Sasa Ilic, kojeg smo svi pozdravili, ajmo i Novicu tako da pozdravimo zato sto zasluzuje. Nemojte vredjati nikog posebno ne ovog "Midget" italijana nemojte ga zvati ustasom, nije u redu. Ajmo veceras, fer navijanje, pobeda i nakraju hocu da cujem veliki aplauz svim igracima, e bas bih hteo da cujem posle na sta ce se zaliti Trinki i Ostoja. Srecno mojoj Zvezdi veceras!

avatar
Predrag Djukic
Saturday, 15.06.2019
16:29

Non stop apeluje da dodju navijaci, dele karte dzabe...jadno za jedn evroligaski klub.

avatar
Grb partizana 1997?
Saturday, 15.06.2019
18:01

Jel kod vas i dalje sezonske karte prodaju vodje navijaca? Po organizaciji kluba smo daleko svetoslinu deceniju ispred vas. Karte se dele jer ih nema u slobodnoj prodaji, gde si krenuo sa tim iscasenim umom...