Zvezdina dominacija na startu plej-ofa

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.05.2018.
19:30
Izvor: Sportske.net

Zvezda više nego ubedljivo stigla do pobede nad Vrščanima.

Epa/Valda Kalnina
Epa/Valda Kalnina

Povezane vesti

Košarkaški plej-of u okviru Superlige Srbije počeo je večeras, četvrtfinalnom utakmicom između Crvene zvezde mts i Vršca.

Preed oko sedam stotina gledalaca u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' u Beogradu, aktuelni šampion je veoma lako i ubedljivo došao do pobede rezultatom 89-50.

Gosti iz Vršca su samo tokom prva tri minuta delovali kao ravnopravan rival, uspeli su tada par puta da povedu, ali sve ostalo proteklo je u potpunosti u znaku Zvezdine dominacije na parketu.

Prvo poluvreme, koje je Zvezda rešila u svoju korist rezultatom 50-27, obeležio je Džejms Feldin, koji je postigao četiri trojke iz isto toliko pokušaja, a zapaženi su bili i Davidovac, Omić...

U nastavku se razigrao Ognjen Dobrić, a s obzirom na odnos snaga na terenu, trener crveno-belih Milenko Topić je priliku da zaigraju ukazao svim igračima, od kojih Radanov i Lesor tokom prvog poluvremena nisu ulazili u igru.

Radanov je svoju priliku tokom drugog poluvremena sjajno iskoristio i našao se među najefikasnijim igračima u svom timu.

Na kraju, Džejms Feldin najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 14 poena, Dobrić je upisao 13, a Radanov se zaustavio na 12 postignutih poena.

U ekipi Vršca jedini dvocifreni bili su Stefan Đorđević sa 13 i Stefan Momirov sa 11 poena.

Druga utakmica četvrtfinala plej-ofa između ovih rivala igra se u sredu od 21 čas u Vršcu, kada će Zvezda imati ''meč loptu'' za plasman u polufinale.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Monday, 21.05.2018
21:10

Pitam se da li u slucaju eventualnog finala izmedju CZ FMP i FMP da li ce predsednik ova dva kluba (isti covek) dozvoliti ovom drugom da pobedi... Ili ce morati da pobedi CZ FMP