Zvezdina ''braća'' vole da posluju sa Partizanom, sprema se novi transfer!

Autor: Darko Mitrović
petak 14.06.2019.
15:54
Izvor: Sportske.net, Eurohoops

Dan pre nastavka finalne serije plej-ofa Superlige, iz Grčke stiže veoma zanimljiva vest o potencijalnom transferu na već uhodanoj relaciji.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Prethodnih godina Partizan je uspešno poslovao sa atinskim Olimpijakosom, a kako sada stoje stvari, ta saradnja crno i crveno-belih biće uskoro i nastavljena.

Podsetimo, klub iz Pireja je pre četiri godine iz Partizana angažovao centra Nikolu Milutinova, dok je prošlog leta istim putem otišao i plejmejker Najdžel Vilijams Gos.

Prema informacijama koje tokom ovog popodneva prenosi ''Eurohoops'', klub iz Pireja je sada zainteresovan za Vanju Marinkovića, beka crno-belih!

Pomenuti izvor navodi da za Marinkovića postoji interesovanje i nekih drugih evropskih klubova, ali da je Olimpijakos za sada najbrži u toj trci i da su kontakti već uspostavljeni.

Dvadesetdvogodišnji bek ima ugovor sa Partizanom na još godinu dana, tako da crno-beli mogu da očekuju određenu zaradu na ime obeštećenja, ali sve će biti mnogo jasnije posle NBA drafta, gde bi Marinković trebalo da se pojavi.

Tokom dosadašnje seniorske karijere u Partizanu, Marinković iza sebe ima osvojenu domaću titulu 2014. godine i dva trofeja Kupa Radivoja Koraća (2018. i 2019.).
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Saturday, 15.06.2019
10:31

Нисмо ми никаква браћа. Баш насупрот. Навијачи су друга прича.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 14.06.2019
16:12

Mi bolje poslujemo sa Olimpijakosom i u fudbalu i u kosarci, nego sto Zvezda posluje sa njima. Cak smo i sa Olimpijakosom bolji, nego sa Paokom naprimer.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 14.06.2019
21:20

I sta ste dobili time ? :)

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 16.06.2019
01:36

Mislim da te je pozdravio Davidovac puno. :) Sto se tice tvog bezvrednog komentara, mozes da se prodruzis svojim drugarima, idolima sta su, profesionalnim kolekcionarima minusa na ovom sajtu, pa da zajedno budete u tvom rijaliti svetu. Misljenja su vam na tom nivou da taj doticni Maric place za vama. :)

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 15.06.2019
03:39

Nista Samo govorim o besmislenom naslovu teksta.
Kakve veze ima bratstvo navijackih grupa Crvene Zvezde i Olimpijakosa, ili Partizana i Paoka, sa samim klubovima, bilo fudbalskim, ili kosarkaskim?
P.S: Jel ce biti neki boks mec pre sutrasnje utakmice?
Mozda Maric vs Sarapa bi bilo idealno. Ne znam sta mislis o tome?

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
15:57

Pola miliona, molim!