Zvezdin štoper teško podneo tragediju u Kaliforniji

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.01.2020.
22:03
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sinoćnje vesti svima su teško pale, a dan posle fudbaler Crvene zvezde ima i jedan predlog.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti


Ogroman broj ljudi se oprašta od košarkaške, sportske i ljudske veličine, a svoj komentar danas je u razgovoru sa novinarima u Turskoj dao i fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov.

I dalje je u neverici zbog svega što se dogodilo, a predložio je i način na koji bi, po njegovom mišljenju, trebalo da se oda pošta Kobiju Brajantu i svim nastradalima u ovoj nesreći...

''To sam doživeo jako lično, kao nekog svog. Za mene je jedan od 10 sportista svih vremena. Neverovatno. Imao je sve u životu i trebalo je da proživi lepe dane u penziji. Strašno...

Baš smo komentarisali da ne bi bilo glupo da se u svakoj državi na svetu proglasi dan žalosti. Svet je izgubio velikog sportistu i čoveka'', istakao je Pankov, a prenosi ''Telegraf''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrgud1_dq
Tuesday, 28.01.2020
13:14

Vauuu!Ja mislio da su bili lični prijatelji...Kobi jeste legenda a što bi se samo dotični izdvajao u svom bolu od svih nas koji smo ga voleli i još u tako bombastičnom naslovu!

avatar
Dorotej
Tuesday, 28.01.2020
10:37

Rašo, ti se koncentriši na Zvezdu i da igraš bolje, mnogo bolje. Od tebe smo navijači Zvezde očekivali mnogo više. Često si bio rupa u odbrani, Kobe Bryantu poštovanje, veliki je bio igrač i čovek, nema potrebe da se proglasi dan žalosti. Svi koji su ga iskreno voleli neka upale sveću za njegovu dušu. Ja hoću.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 28.01.2020
03:05

Gospodski, odnosno Zvezdaski.

avatar
pfc
Monday, 27.01.2020
23:56

Ti bi Raso to trebao da preuzmes na sebe. Sazovi sastanak UN i predlozi dan zalosti za ceo svet. Bez sale uz svo postovanje kako ljudskoj tako i igrackoj legendi NBA zvezde i uz duboko saucesce njegovoj porodici, strasno je to sto se dogodilo njemu, njegovom detetu i ostalima ali da bude dan zalosti u Srbiji zato sto je poginuo amerikanac je van svake pameti. Ne verujem ni da ce u celoj americi biti dan zalosti.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 28.01.2020
03:05

Prati malo i vas jugoslovenski fudbalski klub partizan, a ne samo Zvezdu ljepi.

avatar
pfc
Tuesday, 28.01.2020
19:51

Ovde nije rec o zvezdi i Partizanu vec o danu zalosti za ceo svet. Da li ti procitas vest pre nego sto komentarises. I sta te briga koga cu da pratim. Volim Partizan ali naravno da cu da pratim sve sportske vesti. To ostavljas vise komentara na vestima o Partizanu od navijaca Partizana sem revolta i Zeljka pa sta.