Zvezdin novi Amerikanac: ''Jedva čekam, veliki korak u mojoj karijeri!''

Autor: Beta Beta
petak 27.07.2018.
12:06
Izvor: Beta

Otkrio je i ko mu je pomogao da donese ovakvu odluku.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Američki košarkaš Crvene zvezde Bili Beron rekao je danas da je veoma uzbudjen zbog naredne sezone i da je napravio velikim korak dolaskom u Crvenu zvezdu.

"Veoma sam uzbuđen zbog naredne sezone. Moja supruga i ja smo čuli mnogo lepih stvari o Beogradu. Napravio sam veliki korak u mojoj karijeri odlukom da obučem crveno-beli dres", rekao je Beron za klupski sajt.

Beron je naveo da se trudi da ne bude samo šuter, već kompletan igrač.

"Verujem da je trener Milan Tomić baš is tog razloga želeo da dođem u Crvenu zvezdu. Mogu da igram dobru odbranu i takođe volim pik en rol igru iz koje se trudim da izaberem prava rešenja", kazao je Beron.

Amerikanac želi da da sve od sebe u predstojećoj sezoni.

"Moji ciljevi za narednu sezonu su da dam sve od sebe, a to znači da imam najviše ciljeve i u ABA ligi i u Evrokupu. Veoma ozbiljno shvatam priliku koju sam dobio i svakog dana kada obučem dres Crvene zvezde ponašaću se u skladu sa tim", naveo je on.

Bitnu odluku, kako je rekao, imao je sunarodnik i plejmjeker crveno-belih iz prošle sezone Tejlor Ročesti.

"Razgovarao sam sa Ročestijem pre nego što sam doneo odluku da dodjem. Rekao je puno lepih stvari o gradu, klubu i navijačima. Nikada nisam prisustvovao utakmicama Zvezde, ali sam imao priliku da vidim video klipove i izgleda zaista divlje u najpozitivnijem smislu. Ne mogu da dočekam da zaigram jer sam oduševljen energijom naših navijača", rekao je Beron.

Košarkaši Crvene zvezde će pripreme za novu sezonu početi polovinom avgusta.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke