Zvezdin najteži ispit od početka sezone? Ovo su poruke Tomića i Cirbesa

Autor: Beta Beta
ponedeljak 15.10.2018.
13:00
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da je Andora nepredvidiva ekipa i da crveno-beli treba da odigraju ozbiljnu utakmicu ako žele da nastave seriju pobeda u Evrokupu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju sutra ekipu Andore u utakmici trećeg kola Grupe A Evrokupa.

"To je nepredvidiva ekipa koja je igrala sa Barselonom utakmicu na jedan posed i praktično izgubila dobijeno u Blaugrani. Andora je tim koji može da odigra vrlo dobro... S druge strane, izgubili su prethodni meč u prvenstvu od Manrese i očekujem da pokažu reakciju", rekao je Tomić za klupski sajt.

Zvezda je takmičenje u Evrokupu počela pobedama nad Ulmom i Monakom, dok je Andora slavila protiv Breše i izgubila od Galatasaraja.

"Imaju odličan roster sa dosta stranaca koji igraju dugo u Evropi. Mi moramo da odigramo kvalitetnu, ozbiljnu utakmicu kako bismo dobili ovaj meč", istakao je Tomić.

Španska ekipa, koja je prošle sezone predstavljala jedno od najprijatnijih iznenađenja ACB Lige, prošle nedelje je u utakmici sa Brešom šutirala fantastičnih 79,4 odsto za dva poena (27 od 34).

"Igramo protiv rivala koji nastupa u jednoj od najjačih liga u Evropi. Iza sebe imaju odličnu utakmicu protiv Barselone koja je dovoljan pokazatelj njihovog kvaliteta. Moraćemo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta da bismo nastavili pobednički niz", rekao je centar Crvene zvezde Maik Cirbes.

Utakmica Zvezda - Andora na programu je sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke