Zvezdin košarkaš puca od optimizma - Najbolji u Evroligi, pa pravac NBA!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.11.2017.
18:59
Izvor: Sportske.net, eurohoops.net

Dug je put do evropskog vrha, ali on veruje u uspeh.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Matijas Lesor je jedan od brojnih igrača koji su letos stigli u ''renovinaru'' šampionsku Zvezdu i još uvek prolazi kroz period adaptacije.

Ipak, u dosadašnjem delu sezone najavio je visoke domete i ostaje da dobre partije počne da pruža u kontinuitetu, bez velikih oscilacija.

A da želi mnogo više od onoga što je do sada pokazao, francuski košarkaš je istakao i u intervjuu za poznati košarkaški portal ''Eurohoops''.

''Mnogo učim. Svake nedelje igram protiv najboljih centara u Evropi, pa svaki put naučim nešto novo posle tih mečeva. Ja jesam mlad, ali ne želim da kažem da je zbog toga što sam mlad 'normalno' ako igram loše, ili ako su drugi bolji od mene.

Biti mlad ne daje ti pravo da igraš loše, nisam ja ovde zbog toga. Ja sam ovde jer želim da postanem jedan od najboljih centara u Evroligi i da pokušam da dominiram protiv bilo kog centra'', istakao je Lesor.

Ni tu ne želi da se zaustavi, već i da svoje kvalitete pokaže i u NBA ligi, s obzirom da je kao 50. pik draftovan od strane Filadelfije.

''Oni se ne plaše da ukažu šansu mladim igračima. Imaju dosta mladih igrača i veruju igračima iz inostranstva, poput Luvavu-Kabaroa, Darija Šarića, Bena Simonsa. Cilj mi je da pokažem da i ja mogu da budem među njima'', poručio je Lesor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke