Zvezdin junak: "Osećao sam da ću igrati dobro"

Autor: Beta Beta
petak 08.12.2017.
23:59
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Džejms Feldin rekao je da je tokom celog dana osećao da će pružiti dobru igru i dodao da je ekipi drastično skočilo samopouzdanje nakon pobede u Madridu protiv Reala.

Filip Mitrović/Sportske.net
Filip Mitrović/Sportske.net

Povezane vesti

"Osećao sam se dobro, jer je ovo jedan od onih dana... Kada pogodim nekoliko prvih šuteva i uđem u ritam. Osećao sam se danas da ću imati dobru utakmicu", rekao je Feldin novinarima posle utakmice.

On je sa 29 poena predvodio Zvezdu do pobede nad Efesom od 100:81 u 11. kolu Evrolige.

"Počeli smo veoma dobro u napadu, a igrali smo i dobru odbranu. U drugoj četvrtini nismo igrali baš tako dobru odbranu, oni su zaigrali bolje u napadu, ali u drugom poluvremenu nisu mogli da nas napadački zaustave", rekao je Feldin.

Zvezda je prošle nedelje u Madridu pobedila Real, pa je tako u mini-seriji od dva trijumfa u Evroligi.

"Pobeda u Madridu je bila velika za nas. Pobediti Real u Madridu je možda čak i najbolje. Ovo je drugačije, igrali smo kod kuće, pred našom publikom koja je ovde u Pioniru posebna, drugačija. Ovo je jedna od najboljih utakmica ove sezone, ne bih rekao najbolja", rekao je Feldin.

"Mučili smo se u prethodnom period, ali pobeda u Madridu dala nam samopouzdanje, energiju, zbližila... Vidite šta se dešava posle dve pobede", dodao je on.

Bek Zvezde pohvalio je igru celog tima i dodao da su mladi igrači imali veliki doprinos u pobedi nad Efesom.

"Potpuno smo drugi tim kada Tejlor (Ročesti) i ja pogađamo, ali danas su svi pogađali. Znali smo kakvu odbranu igraju, znali smo kako da ih napadnemo. Nisu bili tako agresivni, što smo mi iskoristili. Igra klupe je ključ za nas. Igrali su jako dobro. Dali su energiju svaki put kada su ušli", rekao je Amerikanac.

On je pohvalio i publiku dodao da mu mnogo znači energija s tribina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke