Zvezdin ISTORIJSKI ugovor!

Autor: Beta Beta
utorak 03.10.2017.
14:18
Izvor: Beta

Za sada na godinu dana, a ako saradnja bude uspešna, otvaraju se još veće mogućnosti.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa kompanijom Huavei (Huawei).

"Ovo je početak saradnje, ugovor je za sada na jednu godinu, sa otvorenim mogućnostima da bude i višegodišnji. Huavei je svetski lider u oblasti telekomunikacija, a kada klub potpisuje takav ugovor, to govori da smo prepoznati kao košarkaški klub koji je na pravom putu, koji dostojno predstavlja svoj grad i državu", rekao je predsednik Zvezde Nebojša Čović na konferenciji za novinare.

Čović je naveo da je Zvezda prvi košarkaški klub na globalnom nivou koji potpisuje sponzorski ugovor sa kompanijom Huavei i dodao da očekuje da će saradnja biti korisna.

"Huavei je vrlo prisutan u sportu, više uz fudbal. Pravo je zadovoljstvo da smo s njihove strane prepoznati. Trudićemo se da u jednom delu kopiramo njihove sisteme kao kompanije koja iz godine u godinu sve više raste, da koliko možemo pratimo te trendove i sve više rastemo i primenjujemo svetske standarde kada je sport u pitanju", dodao je on.

Predsednik crveno-belih rekao je da je ugovor, u finansijskom smislu, poslovna tajna.

"Čim se vezujemo za tako eminentnu i svetski prepoznatljivu kompaniju, to nam je izuzetno značajno. Zvezda sa tako jakim sponzorom... Sami znate šta to predstavlja u svetskim i evropskim okvirima. To je sinergija dva jaka brenda, s tim što je Huavei globalni brend", rekao je Čović.

Direktor kompanije Huavei za jadranski region Džek Vei izrazio je zadovoljstvo saradnjom sa beogradskim klubom.

"Ovo je istorijska saradnja. Huavei je vodeća kompanija u svetu, 2005. je otvorio kancelariju u Srbiji. Zvezda je popularan klub u svetu, a posebno u ovom regionu, gde je najjači", naveo je Vei.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 57
Tuesday, 03.10.2017
18:06

Crvena zvezda ništa ne dobija, ona je zamrznuta, dobija Crvena zvezda mts nekadašnji FMP.

avatar
Tuesday, 03.10.2017
16:30

Tako je! Odličan rad menadžmenta KKCZ se nastavlja. Sve se radi planski, sa dobrom organizacijom i korak po korak. Strukturno smo svakodnevno sve organizovaniji i sasvim je evidentno da su pred nama godine potpune stabilnosti i totalne dominacije u regionu.

avatar
Tuesday, 03.10.2017
14:38

Pretorijanska koliko para Zvezda dobila?

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 03.10.2017
15:19

Zavisi od rezultata, nije nesto mnogo...