Zvezdin heroj posle pobede nad Partizanom: ''Baš je slatko...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.02.2017.
13:41
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Košarkaši Crvene zvezde mts iz Niša su se vratili sa prvim ovosezonskim trofejom, ali i sa Markom Gudurićem u mnogo boljoj formi nego što je to bio slučaj u većem delu sezone.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Njegova igra, pogotovo u finalu protiv Partizana, kada je svojim trojkama rešio pitanje pobednika, dodatno ohrabruje navijače Crvene zvezde pred naredne evroligaške izazove Radonjićevog tima.

Prvi sledeći je meč protiv Galatasaraja, u četvrtak u 19 časova u hali ''Aleksandar Nikolić'', a u iščekivanju tog susreta, Marko Gudurić u izjavi za ''Blic'' ističe koliko mu znači osvojen trofej u Nišu.

''Prvi Kup za mene, baš je slatko osvojiti ga posle titule ABA lige i domaćeg prvenstva. Radimo svaki dan sve isto, zna se moja uloga, svi su me podržavali i kad je bilo teško. Ovo je sve timska zasluga.

Mi jedino kao tim možemo da funkcionišemo, to se pokazalo ove sezone. Iz toga dolaze individualna priznanja, ko god je bio na parketu je nešto uradio'',
objašnjava Gudurić.

On ističe da ekipa ima dovoljno vremena da do meča sa Galatasarajem povrati svežinu, a ono što je najvažnije, trener Dejan Radonjić će moći da računa i na oporavljene Voltersa i Bjelicu.

''Najbitnije nam je da se vrate Bjelica i Volters, a i Dangubić nam mnogo nedostaje. Svi znamo kakva će atmosfera biti, treba da se fokusiramo na zadatke i iznesemo utakmicu na najbolji način'',
ističe Gudurić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 21.02.2017
19:26

Bas je dobro, videti ih opet......Marko Guduric heroj.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 21.02.2017
19:18

Свака част Гудура развалио си их само тако.

avatar
Lazar Grobar
Tuesday, 21.02.2017
14:43

Jedino što mi se sviđa posle poraza je to što je heroj mlad igrač,budućnost reprezentacije.