Zvezdin heroj: "Nema opuštanja, znamo šta nas čeka u Podgorici"

Autor: Pavle Knežević
utorak 10.04.2018.
21:27
Izvor: Sportske.net

Centar crveno-belih rekao je da tim mora što pre da zaboravi večerašnji trijumf.

ABA liga/Crvena zvezda mts
ABA liga/Crvena zvezda mts

Povezane vesti

Heroj Zvezdine pobede večeras Alen Omić kaže da njegova ekipa mora što pre da zaboravi utakmicu protiv Budućnosti i koncentriše se na mečeve u Podgorici.

"Želim iskreno da čestitam svojoj ekipi na borbi od prvog do poslednjeg minuta. Treba izaći iz dvorane i zaboraviti na ovu utakmicu i koncentrisati na utakmicu u Podgorici, jer znamo šta nas čeka i šta treba da uradimo", rekao je Omić.

Zvezda je večeras pobedila 69:59, a Omić je bio najefikasniji u Zvezdi sa 15 poena i 10 skokova, ali i velikim doprinosom u finišu meča, kada je na njemu napravljeno mnogo faulova. Na kraju mu je cela hala skandirala ime.

"Lepo je to čuti. Od kada sam došao, nisam gledao šta će se dešavati oko terena, već samo na ono na terenu, na treninge i saigrače", rekao je slovenački reprezentativac.

Koliko je lakše posle ove pobede?

"Ništa nam nije lakše, jer znamo šta nas čeka dole. Moramo da vratimo 'brejk', jer znamo šta se smo doživeli juče. Idemo da odigramo sa još većom energijom", rekao je Omić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaViidiic No1
Wednesday, 11.04.2018
13:25

Ljudi,zvezdasi sprema nam se OGROMNA kradja u Podgorici,sudije su izabrane unapred za trecu i cetvrtu utakmicu,sto znaci da ne planiraju da bude peta!!Ali sad se mora ustati,odigrati kao protiv reala u madridu i dzabe ce im biti sve,ogromna kradja se sprema zapamtite

avatar
svojnasvome
Tuesday, 10.04.2018
23:40
avatar
NemanjaViidiic No1
Wednesday, 11.04.2018
10:00