Zvezdin apel: "Ekipi je potrebna podrška"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.01.2017.
18:20
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s oglasio se uoči duela sa Mornarom i zatražio od navijača da podrže ekipu u ABA ligi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i regionalne ABA lige u ponedeljak igra ČETRDESETU takmičarsku utakmicu u tekućoj sezoni, a protivnik će mu biti Mornar iz Bara.

Činjenica da nakon 19 odigranih utakmica u ABA ligi Crvena zvezda mt:s ima isto toliko pobeda uljuljkala je navijače koji su fokus stavili na dešavanja u Evroligi.

Činjenica je, međutim, da će crveno-beli regionalni šampionat još uvek doživljavaju kao takmičarski prioritet zbog čega je sa Malog Kalemegdana stigao apel da navijači dođu u što većem broju na sutrašnju utakmicu.

"KK Crvena zvezda mt:s apeluje na pristalice crveno-belih da u ponedeljak dođu u dvoranu 'Aleksandar Nikolić' i pruže glasnu podršku timu, koji će sa manjim brojem prvotimaca i u znatno skraćenoj 'rotaciji' odigrati meč sa Mornarom u okviru 20. kola ABA lige.

Pomozite crveno-belima da dođu do još jednog povoljnog rezultata na utakmici koja počinje u 18 časova u dvorani 'Aleksandar Nikolić'
" poručuju sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli će u susretu sa Mornarom biti oslabljeni neigranjem Nemanje Dangubića, Ognjena Kuzmića i Stefana Jovića, a tokom popodneva je stigla informacija da je potonji pod znakom pitanja za duel sa Anadolu Efesom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 29.01.2017
19:29

Ајмо Делијо подржимо нашу Звезду јер то је заслужила.