Zvezdi ne prestaju da stižu čestitke iz Evrolige, a ko joj je čestitao iz ABA lige?

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.04.2019.
17:48
Izvor: Sportske.net

Impresivnom igrom u majstorici finala plej-ofa, Crvena zvezda je sinoć deklasirala Budućnost, osvojila titulu prvaka ABA lige i plasirala se u Evroligu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Naravno, čestitke Crvenoj zvezdi su odmah počele da stižu sa svih strana, pisali smo i sinoć na tu temu, a tokom dana njihov broj se značajno uvećao.

Ono što privlači najveću pažnju jeste čestitka iz Evrolige, uz poruku: ''Zvezdo, dobrodošla nazad'', kao i nekoliko evroligaških klubova, poput Efesa, Barselone, Bajerna, Himkija...

A kada su u pitanju klubovi iz regiona, Crvena zvezda se na Tviteru pohvalila čestitkama zagrebačke Cibone i slovenačke Krke iz Novog Mesta.

Da li će taj spisak tu biti i zaključen ili će se i još neki od velikih klubova oglasiti?
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kkzagor
Tuesday, 23.04.2019
23:37

Fmp još nije čestitao??? 🤣

avatar
Doktor Trax
Tuesday, 23.04.2019
19:20

A gde su braca Olimpijakos?

avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 23.04.2019
18:07

Iskreno se nadam da ce ratne sekire sada biti zakopane. Prosle sezone u finalu u Beogradu je publika imala sasvim korektan odnos prema Buducnosti, u hali je bilo navijaca sa plavo belim salovima i nikome nije falila dlaka sa glave. Nakon toga u Podgorici preziveli smo torturu, pljuvanje pretnje i pokradeni na parketu. Sada u prve dve utakmice naravno da se je usledila reakcija publike u Bg ali sve je ostalo na verbalnom nivou, ponavljam na verbalnom nivou. Nakon toga videli smo sta se sve desavalo u trecoj utakmici u Podgorici. Pljuvanje igraca sa metar daljine na parketu, pljuvanje rukovodstva, prebijanje dva navijaca Zvezde nicim izazvano i jos mnogo toga sto nismo videli i sto smo videli. I ne podrzavam nikakvo nasilje ali nekada na bezobrazluk treba odgovoriti istom merom jer jednostavno neki poznaju samo jezik sile. Sada su videli da mi mozemo isto sto i oni, da im mozemo prirediti docek ali na opet jednom smekerskom nivou gde nije bilo pljuvanja u lice sa metar daljine. Mogli smo da ih ugazimo svakako ali ovog puta smo pokazali da mozemo da igramo i van terena isto kao i oni, a sada neka razmisle kako ce se ponasati sledeci put kad dodjemo u Moracu. Najbolje za sve bi bilo da se ovakve stvari vise ne ponavljaju.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 23.04.2019
17:52

I bas ste samo Olimpiju Milano izostavili od (svih) evroiigasa. Zasto da vam cestitamo nakon one kradje u prvoj utakmici polufinala? Priznajte kradju i priznacemo vam da ste bili bolji u finalu protiv blue walkers-a Hahaha

avatar
barbaroga
Tuesday, 23.04.2019
19:32

a kao i da nam treba vase priznanje :)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 24.04.2019
12:51

I EK vam je isto cestitao i pozvao vas da im se sto pre vratite:-D Alo bre, ovo nisam izmislio, stvarno su im cestitali, a nema ni uvreda!!!