Zvezdaši u euforiji zbog svoje TIMČINE! Hoće li se ostvariti ove prognoze? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
petak 20.09.2019.
22:25
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde oduševljeni su ekipom kojom raspolaže trener Milan Tomić, što je kulminiralo posle večerašnje Zvezdine pobede nad Olimpijakosom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je pripremni period prošla ređajući pobedu za pobedom, a sve je začinjeno uspešnom turnejom u Grčkoj, gde je dva puta savladan Olimpijakos, a jednom i Peristeri.

Večeras je Zvezda u veoma zanimljivoj borbi u finišu savladala Olimpijakos sa 73:71, a posle onoga što su videli, navijači šampiona Srbije i Evrolige ne kriju svoje oduševljenje koje pokazuju na društvenim mrežama.

Prognozira se da Zvezda ima kvalitet za Top8 Evrolige, a u pojedinim komentarima se ide i toliko daleko da je ovo možda i najbolji Zvezdin tim u istoriji.

Neki od njihovih komentara su u prilogu.
-
- - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Saturday, 21.09.2019
14:39

Partizan ima drzavni novac, ali Zvezda ima tim!

avatar
ViniciusJR
Friday, 20.09.2019
23:42

Kako se prelagano stvara euforija. Nesto slicno onome da ce Srbija da osovoji SP lagano. Koji to od ovih najvecih klubova zapinje u pripremnim mecevima? Ne sporim da Zvezda ima odlican tim, po imenima. Ali nece to tako lagano ici, tek treba da se pokaze kakav je timski duh medju strancima, a pokazace se kad zagusti u takmicarskom ritmu sa onim duplim kolima u EL npr.

avatar
barbaroga
Friday, 20.09.2019
22:59

Polako. Ovo je tek pripremni period. Citali smo ovakve komentare i nakon onih uvodnih pobeda nase reprezentacije pa znamo sta je posle bilo.