Zvezda zaređala poraze u EL, a šta kaže Obradović?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.12.2020.
10:30
Izvor: Sportske.net

Nije baš zadovoljan Saša Obradović nakon novog poraza Crvene zvezde u EL.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Novi poraz Crvene zvezde u Evroligi, ovoga puta u Tel Avivu, Makabi je bio bolji sa 81:76.

Svoje viđenje utakmice istakao je i Saša Obradović.

"Čestitam Makabiju jer je zaslužio da trijumfuje na ovom meču. Imali smo šansu, ali nam je na kraju nedostajalo koncentracije. U odbrani smo pravili greške – prepustili smo im neke skokove, ali i otvorene šuteve.

U napadu nismo nalazili dobra rešenja kada smo ih naterali da oklevaju i kada je o pobedniku odlučivao jedan poen. Velika je šteta jer smo imali svoju priliku, ali u ključnim trenucima nismo bili fokusirani"
, rekao je Obradović.

Crvena zvezda sada ima skor 4-8 u EL.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Friday, 04.12.2020
12:34

Dok god ti budes tolerisao nerezonsko izivljavanje OBrajana koji ima nevidjen kredit, kao inTeri jer su dosli iskljucivo po tvojoj zelji, nema od nas nista. Da si manje sujetan pa priznao gresku, video bi da su nam potpuno narusili koncepciju. Ali ne, ti ces gurati svoje do besvesti i istresati se na domacim igracima za najmanju sitnicu. A ovamo, Radanov, Dobric, Uskokovuc, Simanic...imaju ukupno minut po utakmici. Dobio si igrace po svojojnzelji, maltene nas zaobisla korona, a mi i dalje nakon 4 mesec nemamo koncepciju igre, posebno ako se iole jaca odbrana odigra na Lojdu.