Zvezda započela novu kampanju - ''Teren ili ulica, pazi na korake''

Autor: Darko Mitrović
petak 27.10.2017.
15:43
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda mts započela učešće u novoj kampanji u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Kampanja je pokrenuta pod nazivom ''TEREN ILI ULICA - PAZI NA KORAKE'', a u ime Crvene zvezde mts Protokol o saradnji potpisao je direktor kluba Davor Ristović.

Agenciju za bezbednost u saobraćaju predstavljala je direktorka Jasmina Milošević koja je izrazila zahvalnost Zvezdi zbog podrške ovoj kampanji.

''U narednom periodu ćemo organizovati niz preventivnih aktivnosti, pod sloganom kampanje „Ulica ili teren – pazi na korake" i obratićemo se svim kategorijama učesnika u saobraćaju.

Želja nam je da dopremo do što većeg broja ljudi, i da utičemo na njihovu svest, kako bi zaista shvatili koliko je važno bezbedno ponašanje u saobraćaju, i da je to jedini način na koji možemo da sačuvamo ljudske živote. Želim da se zahvalim KK Crvena Zvezda mts što su prepoznali važnost ove teme, i što na ovaj način doprinose većoj bezbednosti svih učesnika u saobraćaju", izjavila je Milošević.

Davor Ristović zahvalio se  na lepim rečima upućenim KK Crvena Zvezda mts, ali i, kako se navodi na klupskom sajtu, zbog toga što je prepoznat višegodišnji rad kluba na polju društvene odgovornosti i angažmana u društveno odgovornim aktivnostima važnim za Repubiku Srbiju:

Agencija za bezbednost saobraćaja već godinama organizuje akcije koje povećavaju svest građana o važnosti poštovanja propisa u saobraćaju. 

Počev od dece, preko poštovanja saobraćajnih propisa, i sličnih akcija. Sećamo se akcija poput "Pazi druge, misli na sebe” ”  "Vozi odmoran” … ova je još jedna u nizu edukativnih akcija koje su vrlo važne za naše društvo, i posebno našu decu.

Sa zadovoljstvom smo se uključili u ovu akciju, jer smo uvek bili društveno-odgovoran klub, koji je prednjačio u ovakvim akcijama", izjavio je Ristović.

Od igrača, potpisivanju Protokola prisustvovao je kapiten Branko Lazić.

''Kao kapiten Crvene Zvezde mts, odgovorna osoba, ali i kao što je rečeno, otac jedne devojčice, ponosan sam što moj klub učestvuje u ovakvim akcijama, u kojima vidim i ličnu zainteresovanost da se poveća bezbednost naše dece i svih građana Srbije u saobraćaju.

Sa zadovoljstvom ću učestvovati u svim aktivnostima ove vrste, jer to smatram i jednom vrstom naše obaveze, da podižemo svest kod naših ljudi o ovako važnim stvarima", izjavio je Lazić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke