Zvezda vodi, FANTASTIČNI Simonović, Teo u ''minus fazi'' - ''Delije'' u transu! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.04.2016.
19:47
Izvor: Sportske.net

Odlična igra Crvene zvezde i u drugoj utakmici protiv CSKA. Ovoga puta, bar u prvom poluvremenu, to i rezultat na semaforu pokazuje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena druge četvrtfinalne utakmice u Moskvi, Zvezda protiv CSKA vodi sa 48:44!

Uvodne minute meča obeležio je odlični Tarens Kinsi, koji je u prvih pet minuta upisao šest poena, bez promašaja iz igre, uz dve ukradene lopte.

Zvezda je, slično kao i u prvoj utakmici, povela sa 11:4, pa sa 13:6, a osim Kinsija, razigrali su se i Kvinsi Miler, Stefan Jović i Maik Cirbes.

Trener Moskovljana je reagovao tajm-autom i uvođenhjem Miloša Teodosića, ali najbolji igrač CSKA večeras nije na onom nivou od pre dve večeri, na zadovoljstvo navijača Crvene zvezde.

Ipak, domaći tim je i pored toga, sada najviše zahvaljujući Hajnsu i De Kolou, uspeo da uhvati priključak, imao je i blagu prednost, sve do finiša druge četvrtine, kada se razigrao i raspucao Marko Simonović!

Naravno, navijači Zvezde na Tviteru su veoma zadovoljni, kako zbog odlične igre svojih ljubimaca, tako i zbog ''minus faze'' u kojoj se nalazi Miloš Teodosić.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kizito
Thursday, 14.04.2016
19:59

Ako odigramo ono nase jedno poluvreme gde dajemo samo 35 poena,znaci njih moramo spustiti na 82,a u prvoj su dali 84,sto znaci da nije nemoguce.Sad na poluvremenu ovo uzimam kao najgoru mogucu opciju

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 14.04.2016
19:59

Sjajna igr anema sta , ocekujem da nas ovi batinaju celo drugo poluvreme , samo da ovi gromoglasni navijaci ne ometaju koncentraciju sudija.

avatar
Toni Kroos
Thursday, 14.04.2016
19:58

Ko zna sta bi mi uradili da nismo doveli najneinteligentnijeg plejmejkera u svetu.. Mekel je doktor za ovog davno izmisljenog talenta (Micica)..