Zvezda vodi, "Delije" strahuju hoće li se meč završiti! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.12.2017.
18:58
Izvor: Sportske.net

Poluvreme u Sremskoj Mitrovici trajalo sat vremena. Zvezda vodi (51:38), a prekršaja toliko da navijači strahuju da li će utakmica biti završena.

aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov
aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Domaći su otvorili meč polaganjem Kostje Mušidija, ali je zatim usledila Zvezdina serija 10:0 nakon koje su košarkaši Mega Bemaxa ubacili pet poena, a gosti još devet.

Posle nepuna tri minuta igre i trojke Dilana Enisa crveno-beli su stigli do dvocifrene prednosti (7:19) i potom jednostavno stali.

Više od pet minuta Zvezda nije uspela da postigne poene iz igre, dok je Mega serijom 12:0 uhvatila rezultatski priključak, a zatim i povela drugi put na meču.

Izabranici Dušana Alimpijevića nikako nisu uspevali da zagrade svoj reket tako da je Mega napravila veliki broj ofanzivnih skokova (12 za poluvreme), ali je u isto vreme za deset minuta naterala Zvezdu na četiri izgubljene lopte.

Drugi kvartal je doneo nastavak Megine dominacije pod protivničkim obručem i značajno bolju realizaciju Crvene zvezde na drugoj strani.

U takvoj konstelaciji stvari gosti sredinom druge četvrtine ponovo stižu do dvocifrene prednosti (32:43).

Prvo poluvreme obeleženo je i enormno velikim brojem faulova, ukupno 34, a najviše problema sa "penalima" imao je Goga Bitadze koji je na kraju prve dve četvrtine imao četiri prekršaja. Otuda i šaljivi komentari navijača Crvene zvezde mt:s koji se pitaju da li će utakmica biti završena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke