Zvezda vodi, ''Delije'' i hvale i kritikuju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.10.2017.
19:55
Izvor: Sportske.net

Zvezda bolja u prvoj, Himki u drugoj četvrtini, za ''tesan'' rezultat na poluvremenu.

Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds
Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds

Povezane vesti

Veliku borbu vode Himki i Crvena zvezda u trećem kolu Evrolige, a posle prvog poluvremena rezultat je 44-43 u korist Crvene zvezde.

Zvezda je odlično ''otvorila'' utakmicu, posle trojke raspoloženog Feldina bilo je 7:0 za srpskog šampiona, a seriju crveno-belih prekinuo je Entoni Gil, prvim poenima za Huimki.

Ujedno, bio je to početak serije domaćih, koji su nedugo zatim poveli sa 11:9, ali Zvezda je imala spreman odggovor, pa je trojkom Ognjena Dobrića povela sa 14:11 i vođstvo dugo nije ispuštala.

Do kraja prvog kvartala, prednost crveno-belih dostigla je i ''plus osam'' - 28:20, a domaći uzvraćaju sredinom druge deonice, kada su izjednačili na 35:35.

Tejlor Ročesti je trojkom vratio prednost Zvezdi, ali doskorašnji bek crveno-belih Čarls Dženkins igra sve bolje kako meč odmiče, njegova druga trojka iz dva pokušaja, za izjednačenje na 38:38.

Novo vođstvo Zvezdi donosi Milko Bjelica sa linije penala za 42:39, ali sledi nova mini serija domaćih, pa se na poluvreme otišlo rezultatom 44-43 za crveno-bele.

U reakcijama Zvezdinih navijača ima dosta pohvala, pogotovo kada je u pitanju Pero Antić, ili borbenost kapitena Lazića, dosta se komentarisao Čarls Dženkins na drugoj strani, a nezadovoljni su izvođenjem slobodnih bacanja u prvom poluvremenu (Zvezda ukupno 10/17).

Posle prvog poluvremena, Feldin je jedini dvocifren u Zvezdi sa 12 poena.


-----
- - - - - - -
-
- - -
-
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toto Salvatore Riina
Tuesday, 24.10.2017
20:42

Ko kritikuje, taj nije pri sebi. Do pre mesec dana im niko nije dao sansu za bilo sta, a sad dostojno pariraju jednom Himkiju, a da ne govorimo koga su savladali u proslom kolu. Da li vas je sramota?

avatar
GlasRazuma
Tuesday, 24.10.2017
20:28

Ne znam sta je ovde za pohvalu.....strasno !!! Nekoliko igraca ne znaju zasto su tu uopste...neupotrebljivi.....Jovanovic,Jankovic,Radicevic....

avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 24.10.2017
19:58

Feldin samo prvu cetvrtinu odigra dobro