Zvezda vodi, ali Pero Antić je hit! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.10.2017.
21:52
Izvor: Sportske.net

Ekipa Dušana Alimpijevića vodi nakon 20 minuta igre u duelu sa Mega Bemaksom, a prvo poluvreme obeležio je povratnički debi Pera Antića.

Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds
Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i ABA lige vodi protiv Mega Bemaksa (44:36) nakon prvih 20 minuta igre u utakmici 2. kola regionalnog šampionata.

Gosti iz Sremske Mitrovice su dobro otvorili meč, neko vreme su uspeli da se održe u egalu zahvaljujući sjajnom Dilanu Enisu, ali je u završnici prve četvrtine Zvezda preuzela kontrolnu nad rezultatom.

Završnicu prvog kvartala obeležio je ulazak na teren povratnika u redove Crvene zvezde, iskusnog makedonskog internacionalca Pera Antića koji je dobio ovacije sa tribina.

Prekaljeni centar koji je pre deset godina proveo dve sezone u Zvezdi zagrejao je dlanove publike trojkom u poslednjoj sekundi prve četvrtine ali tu nije bio kraj Antićevih majstorija.

Makedonski internacionalac proveo je na parketu nepunih pet minuta u prvom poluvremenu, a uspeo je da postigne 10 poena (3/4 za tri) i upiše jednu asistenciju, dovoljno da navijači na "Tviteru" počnu da ga veličaju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke