Zvezda vodi, a koga to ''Delije'' kritikuju?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.10.2017.
19:46
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva borba u Železniku.

Beta/ABA liga/Petrol Olimpija/Aleš Fevžer/Ds
Beta/ABA liga/Petrol Olimpija/Aleš Fevžer/Ds

Povezane vesti

Derbi četvrtog kola ABA lige večeras se igra u Železniku, gde posle prvog poluvremena Crvena zvezda mts vodi protiv Budućnosti sa 34-30.

Zvezda je uglavnom imala vođstvo, ali ono nije prelazilo pet poena razlike, pa su i Podgoričani u par navrata uspeli da steknu minimalnu prednost.

Ponovo je odlično raspoložen Zvezdin plejmejker Tejlor Ročesti, koji je pogodio svoja prva tri šuta za tri poena i najefikasniji je u domaćem timu sa 11 poena. Feldin ga prati sa 10 poena (trojke 2/2)

Na drugoj strani, ističe se trio Gordić-Ilić-Lendri i kako sada stoje stvari, očekuje nas neizvesna utakmica u nastavku, derbi u pravom smislu te reči.

A do tada, pogledajte neke od utisaka navijača Crvene zvezde posle prvog poluvremena.

-
- - - - -
-
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Sunday, 15.10.2017
21:04

Šta reče ovaj Nedeljković, ne mogu da verujem, ja sve srećniji i srećniji. Žalgiris, Budućnost, pa sad će Barsa, sigurna pobeda Barse, kao i pobeda Arsenala, pa onda pobeda Cedevite, pa pobeda Himkija, ne mogu da se nauživam kako gube, a tempo se ubrzava

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 15.10.2017
20:55

ovu ekipu je mucno gledati.Akcije ne postoje keselj je penzos Dobric nevidljiv ma sve u svemu krs od ekipe . Ove godine cemo vala pobeleti pored ovih