Zvezda upalila alarme, MZT doveo još jedno pojačanje

Autor: Beta Beta
petak 03.11.2017.
16:27
Izvor: Beta

Nakon ubedljivog poraza od šampiona Jadrana, tim iz makedonske prestonice angažovao je iskusnog beka.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Hrvatski košarkaš Dominik Marva od danas je igrač MZT-a iz Skoplja, objavio je makedonski šampion.

Na sajtu skopskog kluba je saopšteno je da je hrvatski bek završio sve formalnosti oko potpisivanja ugovora sa šestostrukim šampionom Makedonije, ali nije navedena vremenska odrednica dogovora. 

Marva koji je prošlu godinu za Karpoš sokoli, ovu je počeo u španskm Huventudu, ali je danas raskinuo ugovor jer, po navodima medijima, nije bio zadovoljan minutažom koju je dobijao.

Hrvatski košarkaš je prethodnoj sezoni je za Karpoš nastupio na 19 utakmica ABA lige sa prosekom od devet i  3,7 asistencija. Mavra je, ističe se, bio najzaslužniji igrač Kapoš sokola za osvajanje je Kupa Makedonije, u čijoj je završnici proglašen za najkorisnijeg igrača.

Karijeru je počeo u Zagrebu, a igrao je i za Split, Cibonu i poljski tim MKS Dabrovo. Ovog leta je bio u na širem spisku za reprezentaciju Hrvatske za Evropsko prvenstvo, a sa juniorskom i kadetskom reprezentacijom ima evropske zlatne medalje.Prema najavi iz MZT-a, Mavra (23) će u Skoplje stići sutra, a u plavo-belom dresu makedonskog šampiona moga da debituje u nedeljnom duelu protiv Mega Bemaksa u okviru sedmog kola ABA lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke