Zvezda ubedljiva i u drugoj proveri

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.09.2018.
21:18
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mts slavili su i na drugom pripremnom susretu pred novu sezonu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Izabranici Milana Tomića su u meču pripremnog karaktera, "iza zatvorenih vrata", slavili protiv ekipe Dinamika rezultatom 100-63.

Na poluvremenu je već bilo jasno da je razlika u kvalitetu prevelika i da će "crveno-beli" upisati i drugi ubedljiv trijumf na pripremana.

Nakon 20 minuta igre bilo je 60:34, Zvezdu je predvodio Perperoglu sa 13 poena i tri asistencije, pratili su ga Bili Beron sa devet poena (2as), Simanić sa osam poena i Regland sa sedam poena, četiri skoka i dve asistencije.

U nastavku ista slika, na kraju ubedljiv trijumf Tomićevih pulena za 2/2 na pripremama. U prvom duelu savladan je nemački Merlinse (100:54).

Najefikasniji je i na kraju susreta bio Pereroglu sa svoji 13 poena iz prve dve četvrtine (4as).

Pratili su ga Dobrić sa 11 poena, dok su Regland, Simanić i Beron dodali po 10 poena.

Radonov je bio raznovrstan sa osam poena, pet skokova i četiri asistencije, Čović je dodao sedam poena uz šest asistencija, dok je Dušan Ristić bio blizu dabl dabl učinka sa osam poena i sedam skokova.

"Crveno-beli" će do kraja priprema odigrati još tri utakmice, osmog septembra se sastaju sa atinskim AEK-om, četiri dana kasnije sa belgijskim Antverpenom, dok će poslednji meč u okviru priprema za nastupajuću sezonu odigrati 15. septembra protiv Nižnjeg Novgoroda. Svi mečevi će, poput prva dva, biti zatvorenog tima, odnosno bez prisustva publike.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke