Zvezda ubedljiva, ali šta je Tomiću pokvarilo utisak?

Autor: Darko Mitrović
subota 19.01.2019.
22:07
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Crveno-beli bez problema upisali šesnaestu pobedu, ali trener Tomić ipak ima određenih zamerki.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Između dva duela sa Valensijom u Evrokupu, Crvena zvezda je večeras u 16. kolu ABA lige savladala FMP sa 79-62, a posle meča trener lidera na tabeli Milan Tomić istakao je i pozitivne, ali i negativne strane u igri njegovog tima.

"Sigurno bih prvo čestitao igračima na pobedi. Ono što bih mogao da zamerim je 17 grešaka. Mislim da smo odradili profesionalno posao.

Mislim da je igračima više u glavi bila utakmica protiv Valensije, ali moj posao je bio da ih pripremim da se dobije ova utakmica, a oni su to uradili. Mogu da im čestitam na pobedi, ne i na dobroj igri, i ostaje mi da im zamerim na 17 izgubljenih lopti'', istakao je Tomić.

Njegov kolega sa klupe FMP-a Vladimir Jovanović bio je najviše nezadovoljan lošim procentima šuta, ne samo iz igre, nego i sa linije slobodnih bacanja.

"Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi i želim joj puno sreće u nastavku prvenstva. Mislim da smo mi ušli bojažljivo u utakmicu i sa manje energije od protivnika. Barem je tako izgledalo u prvoj četvrtini.

Mi smo šutirali poražavajuće sa linije slobodnih bacanja, a nije bilo bolje ni u šutu sa tri poena, a sa takvim procentima ne možemo ni da se nadamo boljem rezultatu.

Drago mi je što smo uspeli u trećoj četvrtini da pokažemo reakciju i smanjimo minus. To nam je za nauk da mora da se igra od početka do kraja i trudićemo se da to ispravimo", izjavio je Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
miki2
Sunday, 20.01.2019
12:13

Zvezda da dovede jednog pleja i dobice 2. Regland ce tek tad da pokaze sve kvalitete.