Zvezda u zaostatku na poluvremenu, ali u svojim redovima ima "najboljeg centra ABA lige"(TVITOVI)

Autor: Nikola Miloradović
petak 21.09.2018.
21:22
Izvor: Sportske.net

U poslednjem četvrtfinalnom susretu Super kupa ABA lige u Laktašima, sastali su se Crvena zvezda mts i Petrol Olimpija.

Filip Mitrović/Sportske.net
Filip Mitrović/Sportske.net

Povezane vesti

Nakon prvog poluvremena u Laktašima, Olimpija vodi sa 40:42.

Smenjivale su se ekipe u vođstvu na startu susreta, Zvezda je igrala dobro u tranziciji, Džo Regland je bio raspoložen, pogodio je čak tri trojke za prvih sedam minuta, ali je Olimpija imala spreman odgovor sa druge strane, pa su uspevali da ostanu u egalu sa "crveno-belima".

Poslednja dva minuta pripala su u potpunosti slovenačkom sastavu, koji je napravio seriju od 8-0 i sa tom prednošću otišao na odmor.

Razigrao se Pereperoglu u nastavku, nakon četiri minuta igre smanjio je prednost Olimpije na 28:31 i tako upisao svoj 11. poen, pa je postao prvi igrač sa dvocifrenim učinkom.

Kapiten Zvezde ulazi u probleme sa faulovima već nakon pet minuta igre u drugoj četvrtini, zaradio je treći faul, pa je morao napolje iako je samo 20ak sekundi pre toga vraćen u igru.

Olimpija je uspela da zadrži prednost u nastavku, te su na odmor otišli sa dva poena viška.

"Delije" su veoma aktivne na društvenim mrežama, hvale povratnika Maika Cirbesa, koji kako kažu, "dominira pod obručima i daje poene iz ofsajda". Nemački centar vrlo dobar u tranziciji u prvom poluvremenu, a upisao je 12 poena, prati ga Perperoglu sa 11, dok je Regland ubacio devet još u prvoj četvrtini.

Ipak, celokupni utisak je da navijači nisu zadovoljni prikazanim u prvih 20 minuta igre, pojedini hvale Reglanda, Perperoglua i Cirbesa, dok za ostale igrače nemaju puno reči hvale.














Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 21.09.2018
21:32

aahhahaha ako im je Cirbers najbolji centar u ligi, pa ovo je komedija...da je dobar igrao bi u Makabiju ili u Nemackoj itd.