Zvezda u trećem pohodu na Istanbul! (19.30)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.02.2016.
13:30
Izvor: Sportske.net

Teći put u tekućoj evroligaškoj sezoni košarkaši Crvene zvezde Telekom gostuju u Istanbulu, a nadamo se da će ovoga puta, po staroj narodnoj, biti treća sreća za šampiona Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom večeras igraju utakmicu 6. kola TOP 16 faze Evrolige protiv turske Darušafake. Biće to treće gostovanje šampiona Srbije u gradu na Bosforu u poslednja četiri meseca, odnosno u tekućoj sezoni.

Tokom tekuće sezone Zvezda je u Istanbulu igra protiv Fenerbahčea i Anadolu Efesa ali je oba puta poražena, pa će večerašnji susret sa Darušafakom biti prilika da se upiše prva pobeda u gradu koji spaja istok i zapad.

Forma u kojoj se nalazi šampion Srbije je na zavidnom nivou jer je na prethodne tri utakmice upisano isto toliko pobeda, samo što će kadrovski problemi i večeras mučiti Dejana Radonjića.

Terens Kinsi nije igrao protiv MZT-a ali bi trebalo da bude spreman za večerašnji meč, dok se nastup Kvinsija Milera nalazi pod znakom pitanja zbog virusa koji ga muči već nekoliko dana.

Darušafaka u svojim redovima ima veliki broj iskusnih igrača sa evroligaškim iskustvom i skor 0-5 na startu TOP 16 faze nije pravi pokazatelj kvaliteta turskog tima.

Sa druge strane, Crvena zvezda Telekom bi četvrtom pobedom u nizu nastavila krupnim koracima ka plasmanu u TOP 8, posebno ako se uzme u obzir da bi poslednju utakmicu prve runde TOP 16 faze igrala pred svojim navijačima protiv Cedevite.

Utakmica Darušafaka - Crvena zvezda Telekom na programu je od 19 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zlatko Delija
Thursday, 04.02.2016
17:29

Dobice Zvezda lagano !

avatar
MarkoDjordjevic
Thursday, 04.02.2016
16:47

Idemo junaci po pobedu koja otvara top 8. Samo opusteno, bez pritiska. Mozemo da ih dobijemo. Veoma su kvalitetni sto njihov skor ne pokazuje, jure prvu pobedu protiv nas. Samo da je Kvinsi ok...Cirbi ce svoje da odradi, Kinzi mora da vuce. Ali treba nam i Kvinsi.