Zvezda u "Morači" overava finale (20.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.03.2017.
10:33
Izvor: Sportske.net

Regionalni šampion večeras gostuje u Podgorici gde će pokušati da savlada Budućnost VOLI i reši polufinalnu seriju u dva meča.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s večeras igraju revanš meč polufinalne serije plej-ofa regionalne lige koji bi mogao da se pokaže izuzetno značajnim za sam finiš sezone.

Crveno-beli ulaze u utakmicu sa nešto manjim pritiskom jer su u prom meču ubedljivo savladali crnogorski sastav (82:67) i za njih večerašnji susret nije eliminacioni.

Ipak...

Šampion Srbije će u narednih desetak dana odigrati dve poslednje utakmice ligaškog dela Evrolige, a lako bi moglo da se dogodi da ona poslednja odlučuje o plasmanu Crvene zvezde mt:s u TOP 8.

Gostovanje Darušafaki zakazano je za 7. april i ono što nikako ne treba crveno-belima jeste majstorija sa Podgoričanima koja bi se igrala tri dana pred put u Tursku.

Hipotetički gledano, Zvezda bi u slučaju eventualnog poraza u Podgorici dve najvažnije utakmice u sezoni igrala u razmaku od tri dana i to je nešto što crveno-beli večeras moraju da imaju u vidu.

Zvezda će u Podgorici biti jača za Stefana Jovića koji je preskočio evroligaške utakmice sa Olimpijakosom i Barselonom, pa se očekuje da večeras dobije određene minute i pomogne ekipi da dovrši posao započet pre deset dana.

Najvažnija promena u sastavu Budućnosti tiče se Markusa Vilijamsa koji je dobio otkaz zbog odnosa koji je u poslednje vreme pokazivao na utakmicama i treninzima.

Ovakav postupak šampiona Crne Gore mogao bi da bude dodatni impuls ekipi ukoliko je Markus Vilijams zaista bio "trula jabuka u korpi", a nema sumnje da će Budućnost večeras imati ogromnu podršku publike na putu ka ostvarenju cilja.

Početak utakmice u rasprodatoj dvorani "Morača" zakazan je za 20 časova, a direktan prenos obezbedila je televizija Arenasport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Džon Rambo
Tuesday, 28.03.2017
22:54

Ahaha baš ga overiše

avatar
Red Wolf
Tuesday, 28.03.2017
19:35

Е ово ћу на стрим да гледам са крш нетом.

avatar
Aleksandar K
Tuesday, 28.03.2017
17:50

Jedini srpski klub koji je igrao Evroligu.

avatar
Džon Rambo
Tuesday, 28.03.2017
20:40

U pravu si za to igrao, sledeće godine će biti Partizan klub koji je igrao, igra i igraće!

avatar
Djole Djokic
Tuesday, 28.03.2017
12:31

Napred majstori!

avatar
Доктор фудбала Гроф
Tuesday, 28.03.2017
11:15

Напред Звездо, напред Институцијо, напред поносу Србије.