Zvezda traži igru i rešenje za Savovića! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.04.2017.
19:44
Izvor: Sportske.net

Branilac trofeja u regionalnom šampionatu ima prednost na poluvremenu trećeg meča polufinalne serije, ali se ne može reći da sve funkcioniše u najboljem redu.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Budućnosti bolje su otvorili večerašnji meč, ali je domaći sastav vrlo brzo reagovao i serijom 13:0 stigao do dvocifrene prednosti.

Budućnost je ostala bez realizacije van linije 6.75 a reket Crvene zvezde mt:s je bio zaključan pa su lopte skupljane i sa druge strane pretvarane u poene.

Tek u završnici prvog kvartala Budućnost uspeva da uhvati ritam, a ispostavilo se da su gosti započeli seriju kojom su se vratili u igru.

Na startu druge četrtine Zvezda ne uspeva da uradi ništa konkretno u napadu, a velike probleme crveno-belima napravio je Boris Savović.

Serijom 10:0 Budućnost se vratila u rezultatski egal (21:21) i pokazala da se neće tako lako predati. Za pet i po minuta igre u drugoj četvrtini Zvezda je postigla samo pet poena što je ukazivalo na evidentan problem u realizaciji.

Na kraju je Zvezda ipak uhvatila, kakav-takav ritam i na odmor otišla sa šest poena prednosti (35:29). Najveći problem za crveno-bele bio je Boris Savović.

Pristalice Crvene zvezde mt:s ponovo su bile aktivne na "Tviteru", a posle prvih 20 minuta složile su se oko mnogih stvari.

Hala u Železniku dobila je pohvale, a zamerke su bile rezervisane, pre svega, za Luku Mitrovića, ali i za dvojac Volters - Simonović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZubA
Tuesday, 04.04.2017
19:51

Ovaj Mitrovic veze nema. Omasio profesiju, trebao je na boćanje bolje da ide. Najgori kapiten.