Zvezda: "Tragično smo izgubili posvećenog sledbenika"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.11.2014.
22:11
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom oprostio se od "svog posvećenog sledbenika" i saopštio da će tragično stradali Marko Ivković biti sahranjen u ponedeljak na Novom bežanijskom groblju.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Nepuna 24 časa od trenutka kada je u Istanbulu ugašen jedan mlad život Košarkaški klub Crvena zvezda podelio je sa srpskom javnošću tugu i saučešće u bolu za Markom Ivkovićem.

Momak rođen u Zadru 1989. godine u Srbiju se doselio 1995. godine kada je u ratom zahvaćenoj Krajini izgubio oca. Do drugog razreda osnovne škole živeo je u Jagodini a onda se preselio u Zemun.

U nekoj vrsti oproštajnog pisma KK Crvena zvezda Telekom preneo je srpskoj javnosti da se radilo o jako dobrom momku koji je studirao geodeziju u Novom Sadu i koji je povrh svega živeo za Zvezdu.

"Marka Ivkovića nismo poznavali, ali je on jako dobro znao Crvenu zvezdu i valjda je zbog toga Zvezdu toliko voleo. Iznad svega, na jedan poseban način. Tako posvećenog sledbenika Zvezda je targično i bespovratno izgubila i sada se oprašta od njega" stoji na Zvezdinom zvaničnom sajtu.

Beživotno telo Marka Ivkovića dopremljeno je tokom večeri u Beograd a ranije danas u crkvi Svetog Marka građani su se okupili da zapale sveće za pokoj duše tragično stradalog mladića.

Povorka od više stotina građana, među kojima su bili i navijači Crvene zvezde, otišla je do Krunske ulice pred tursku ambasadu kako bi izrazila protest što se neko od državljana te zemlje drznuo da liši života momka koji je u Istanbul otišao da gleda košarkašku utakmicu.

Sahrana Marka Ivkovića biće obavljena u ponedeljak na Novom bežanijskom groblju u 15 časova.

Počivaj u miru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke