Zvezda - Tomić najavljuje revanš Valensiji, ima i važnu poruku za navijače

Autor: Beta Beta
utorak 22.01.2019.
15:15
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da samo čvrsta, angažovana igra bez padova koncentracije može da donese dobar rezultat crveno-belima u predstojećem meču protiv Valensije.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde sutra dočekuju Valensiju u utakmici četvrtog kola Grupe G Evrokupa.

"Još pre nekoliko dana najavio sam da idemo korak po korak i da bih bio prezadovoljan i pobedom od jednog poena razlike nad Valensijom", rekao je Tomić, objavljeno je na klupskom sajtu.

U prvom susretu dve ekipe, pre sedam dana, Valensija je slavila sa 92:76.

"Španski tim je, u to smo se uverili i u prvoj utakmici, grupa košarkaša evroligaškog kvaliteta, koja kažnjava svaki 'prazan hod' u igri, poput onog od par minuta u trećoj četvrtini u Valensiji. Zato ću morati da se ponovim i pred meč u Beogradu - samo čvrsta, angažovana igra, bez ikakvih padova koncentracije može da nam donese rezultat",
rekao je Tomić.

On je istakao da njegova ekipa mora da bude mudra u sutrašnjem meču.

"Moramo da budemo mudri, da ispravimo greške iz prve utakmice i dođemo do pobede, koja bi nam omogućila da nastavimo da se borimo u grupi i zavisimo od naše igre i naših rezultata", rekao je Tomić i dodao da bi "dodatni impuls" za njegovu ekipu bile pune tribine.  

"Svaki put kada smo igrali u punoj dvorani pred našim navijačima, ekipa je reagovala sa dodatnom energijom na parketu",
zaključio je Tomić.

Na tabeli grupe G, Valensija vodi skorom 3/0, Unikaha je druga sa skorom 2/1, Crvena zvezda je treća sa 1/2, a Limož ima 0/3.

"Pre sedam dana su odigrali odličnu utakmicu u napadu, jer nismo uradili ono na čemu na čemu trener insistira, a to je čvrsta igra u odbrani, agresivnost, i bez padova koncentracije. Ovako dobra ekipa je znala to da kazni, čak i nerealno velikom razlikom. Nas zanima samo pobeda, poenom ili dva, nije važno"
, rekao je košarkaš Ognjen Dobrić.

Crvena zvezda će igrati i ovu utakmicu bez Branka Lazića.

Utakmica se igra sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Zvezda je pozvala navijače da ranije dođu u dvoranu (kapije se otvaraju u 16.30) zbog novih procedura oko registracije karata, ali i detaljnih pretresa na ulasku.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke