Zvezda - Svim snagama na pobedu nad Galatom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.10.2018.
13:15
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Srpski šampion u odličnom raspoloženju dočekuje meč petog kola Evrokupa.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Utakmica između Crvene zvezde i Galatasaraja igra se u utorak u beogradskom ''Pioniru'' s početkom u 19 časova, a ono što je najvažnije u iščekivanju ovog dvoboja, to je da trener crveno-belih Milan Tomić nema kadrovskih problema.

Svi igrači su mu na raspolaganju, pa će se Zvezda u najjačem sastavu suprotstaviti turskom predstavniku.

''Očekuje nas utakmica sa ekipom koja igra mnogo bolje nego što to njeni rezultati trenutno pokazuju. Igru turskog tima kreiraju dobri stranci, Vebster, Herison, Zek August, Slovenac Jaka Klobučar, ali imaju i nekoliko dobrih domaćih igrača koje predvodi bek i kapiten Koksal.

Dakle, miks stranih i domaćih, na prvom mestu iskusnih igrača, koji igraju dobru napadačku košarku što govori i podatak od preko 86 ubačenih poena po meču u takmičenjima, Zato moramo da odigramo dobru odbranu, da igramo snažno sa puno energije, čime bi stvorili uslove da dođemo do važne pobede i bodova'', izjavio je Tomić.

Crvena zvezda se od početka sezone ističe odličnom igrom u odbrani, a s druge strane, Galatasaraj ima snažan ofanzivni potencijal zahvaljujući odličnom trilingu Herison-Hejs-Vebster.

Kapiten Branko Lazić već ima ogromno iskustvo u duelima sa najboljim evropskim ekipama, pa se od njega očekuje da po ko zna koji put potvrdi ulogu ''specijalca'' i neutrališe najveću opasnost iz protivničke ekipe.

''Ključ dobre utakmice za nas počinje od odbrane. Očekuje nas utakmica sa ekipom koja ima odličan napad, koja ubacuje mnogo poena i koja igra mnogo bolje nego što pokazuju njihovi rezultati.

U prošlom kolu izgubili su u samom finišu utakmicu od Monaka, i sigurno će reagovati. Sa druge strane, mi želimo novu pobedu, i do nje će nam put biti lakši ako budemo kontrolisali ritam utakmice, i ako budemo igrali kao tim", rekao je kapiten crveno-belih Branko Lazić.

Posle četiri odigrana kola u Grupi A Evrokupa, Zvezda ima učinak 3-1, a Galatasaraj je na 50 posto uspešnosti, 2-2.

Dodajmo još da iz Zvezde mole navijače da dođu ranije u dvoranu zbog velikih kontrola na ulazima, koje su podrazumevane jer ovaj meč za Evroligu ima epitet utakmice ''visokog rizika''.

Karte za meč 5.kola Evrokupa su u prodaji od 10 časova, i prodaju se u svim poslovnicama Eventima, do početka utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Monday, 29.10.2018
14:32

A za njih igra Jaka Klobucar,nisam znao,to onaj sto isto igrao iz ljubavi kao svi do sada,nego nesto bas I nije bila jeftina njegova ljubav :)
A inace povratak delija zakazan za ovaj mec je samo iz jednog razloga I mi svi znamo kog,posle opet naravno nece dolaziti!

avatar
nenadnenad1234
Monday, 29.10.2018
14:50

Jaka Klobucar u Partizanu igrao u sezonu 2010/2011. Ja garantujem da bez Interneta ti ne mozes da nabrojis 10 igraca Zvezde iz te sezone i trenera koji vas vodio. Jos jedan dokaz kolko ste nama opsednuti.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 29.10.2018
23:29

Na vesti o Zvezdi, on spominje Jaku Klobucara i Partizan i kad argumentovano poklopim, pokusava pricu da izvrda xaxaxax. Jos veca je sramota ako imas 30+ godina i dozvoljavas "balavac" da te bruka. Sam si sebe izblamirao.

avatar
DekiStankovic5
Monday, 29.10.2018
16:18

Dodjes ti da mi pricas o poznavanju igraca,ti koji preko interneta I sam to radis,ja znam I kad je igrao I koliko je Igrao I koliko je placen doticni gospodin,a znam I zasto sam ovo napisao,da bi se upecali takvi kao ti jer sve ovo sto pisem ,pisem namerno,zbog takvih kao ti,cast izuzecima I normalnim navijacima.Ja koliko sam na ovom sajtu ,ti imas malo vise godina I ti nasao meni nesto da pricas.Opsednutost je srednje ime za tebe,vasu mesiju Pantica I jos neke pojedince ovde,ja sam tim nemam problem,samo igram vasu igru ponekada I uspeva mi,ti si dokaz!