Zvezda stigla u Ljubljanu i - još je jača!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.10.2017.
10:45
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crveno-beli sinoć doputovali u glavni grad Slovenije gde će u nedelju od 17 časova odmeriti snage sa domaćom ekipom Petrol Olimpije.

Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds
Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds

Povezane vesti

Zvezda je i u novu sezonu ušla šampionski, ostvarila dve pobede u prva dva kola, iako trener Dušan Alimpijević nije bio sasvim zadovoljan onim što su njegovi igrači prikazali protiv Mega Bemaksa.

Duel sa Ljubljančanima biće i Zvezdin najveći izazov od starta sezone, a u najavi ove utakmice, šef struke aktuelnog šampiona otkrio je i da će crveno-beli biti jači i za oporavljenog kapitena Branka Lazića.

''Jedan od malih ciljeva koje smo postavili na početku je da startujemo sa 3-0 u regionalnoj ligi, i onda sa samopouzdanjem uđemo u Evroligu. Utakmica u Ljubljani ima specifičnu težinu.

Biće nam to prvo gostovanje i to protiv Olimpije, koja je pogodila sa izborom stranaca, takođe imaju kontinuitet u radu i sa te strane nećemo imati olakšan, niti lak posao u dvorani 'Tivoli'.

Ono što mi predstavlja zadovoljstvo je da su svi zdravi i spremni za ovu utakmicu, što znači da nam se vraća i kapiten Lazić" rekao je trener Dušan Alimpijević.

Branko Lazić ceni rivala, ali ističe da Zvezda želi u pobedničkom raspoloženju da dočeka start i u Evroligi.

''Očekuje nas prvo gostovanje u novoj sezoni ABA lige, u svaki meč ulazimo ozbiljno i motivisano. Osim što želimo bodove, svaka utakmica na početku sezone za nas je prilika da napredujemo kao tim i da se uigravamo.

Olimpija je ove sezone napravila dobru ekipu, stranci su pokazali da su pojačanja, ali ponavljam, želimo da sa tri pobede i dodatnim samopouzdanjem krenemo i u novu sezonu Evrolige'', rekao je kapiten crveno-belih, Branko Lazić.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, crveno-beli se odmah nakon utakmice vraćaju u Beograd, a novi put zakazan je već za sredinu naredne nedelje kada gostuju Žalgirisu u Kaunuasu, u prvom kolu Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke