Zvezda - Šta sledi posle Žalgirisa? Trinaest mečeva do Nove godine

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.11.2019.
00:00
Izvor: Sportske.net

Tri poraza vezala je Zvezda, što u Evroligi što u ABA ligi. Kakav je raspored u narednih nešto više od mesec dana?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Nisu navikli navijači Crvene zvezde u prethodnih nekoliko godina da crveno-beli uđu u seriju poraza, a ono što je dodatni problem ovoga puta jeste zgusnut raspored mečeva, pa je teško konsolidovati ekipu u takvim uslovima, pogotovo kada se ide sa jednog gostovanja na drugo.

Zvezda je večeras poražena od Albe u Berlinu sa 92:80, sutra putuje u Kaunas, a u četvrtak igra meč 10. kola Evrolige sa Žalgirisom.

Šta sledi posle toga?

Zvezda 25. novembra dočekuje Mornar u ABA ligi, a tri dana kasnije u Beograd stiže i Valensija u 11. kolu Evrolige. Onda, 1. decembra, sledi gostovanje u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije, posle čega Zvezda gostuje u Milanu, četiri dana kasnije.

Po povratku iz Milana, Zvezda će odigrati dve utakmice kod kuće, protiv FMP-a i Baskonije, a onda će gostovati u Zadru 15. decembra, kada počinje novi mini-ciklus mečeva na svaka dva-tri dana.

Gostovanje u Moskvi protiv CSKA je zakazano za 18. decembar, a dva dana kasnije Olimpijakos stiže u Beograd. Potom, 23. decembra sledi gostovanje Primorskoj, pa Zenitu četiri dana kasnije, a 2019. godinu Zvezda će završiti gostovanjem u Podgorici protiv Budućnosti.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 20.11.2019
10:06

Ovo je paklen raspored... kako sad igramo, od svih nabrojanih rivala mozemo dobiti FMP i Zadar. Sto je najgore, vremena za reakciju nema, kako ocekivati da dobijemo Zalgiris kad smo bez ispaljenog metka pukli od Albe, a onda Mornar... ove godine bice bas veliki uspjeh plasman u play-off ABA lige. U sezoni kad je i ABA i EL nikad kvalitetnija, tesko je vrijeme za sirotinju.

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 20.11.2019
09:09

E ovo vec izgleda stvarno zastrasajuce, pa svaka tri dana tekma i to svaka teska, znaci absolutno nema vremena za trening, i onda se ocekuju rezultati, pa naravno. Nama 15 igraca treba u rosteru, pocinjemo sutra u Kaunasu a zavrsavamo u Podgorici pred Novu Godinu. Ja bi bio zadovoljan sko dobijemo u ABA a za EL ako mozemo da pobedimo nekoga ako ne, nista bre, ja bih pozelio zdravlje pre svega, svima u klubu, srece i puno radosti!