Zvezda se ponovo oseća moćno, nastavak pobedničke serije?

Autor: Beta Beta
subota 30.11.2019.
14:45
Izvor: Beta

Novi trener Dragan Šakota je startovao sa dve pobede u nizu, da li je na redu treća?

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je danas da njegova ekipa želi samo pobede, pa tako i u duelu sa Cedevita Olimpijom.

"Naša situacija je takva da u ovom trenutku tražimo samo pobede, kako bismo poboljšali našu situaciju na tabeli. S druge strane, uzdamo se i u to da smo u uzlaznoj liniji, koliko god da je svaka utakmica nepredvidiva, posebno sa ovakvim rivalom, ali mi ne možemo drugačije da se postavimo u ovom trenutku", rekao je Šakota pred utakmicu u Ljubljani.

Zvezdini košarkaši će gostovati ekipi Cedevita Olimpija u devetom kolu ABA lige.

"Igraju jako brzu košarku, statistički sa najvećim brojem poseda u celoj ABA ligi, što znači da moramo da imamo sličan pristup ovoj utakmici kao i sa Valensijom i da nađemo način da ih usporimo", kazao je Šakota.

Kapiten ekipe Branko Lazić
naveo je da očekuje "jako tešku i važnu utakmicu"

"Poznajemo se dobro sa većinom igrača, tu su i naši nekadašnji saigrači iz Zvezde. Bez obzira na poraz od Zadra, imali su vremena dobro da se pripreme za ovu utakmicu jer se nisu igrale utakmice Evrokupa prošle nedelje.

Stil igre koji gaje je sličan onome što nas je očekivalo u četvrtak protiv Valensije.

Brza košarka, mnogo napada, mnogo šuteva i jasno je da ponovo moramo da budemo maksimalno dobri u onome što nam je davalo šanse da pobedimo, pa i pobede poput one u Kaunasu, a to je čvrsta igra sa puno energije", rekao je Lazić.

Utakmica će početi sutra u 17.00 u Ljubljani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke