Zvezda se pojačala, ima li prekobrojnih?

Autor: Darko Mitrović
subota 20.01.2018.
22:35
Izvor: Sportske.net

Da li je na pomolu i novi odlazak iz Zvezde?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Navijače Crvene zvezde mts danas je obradovala vest o angažovanju novog centra, to je slovenački reprezentativac Alen Omić, posle čijeg transfera je Nemanja Nedović poručio da ''zvezdaši nisu svesni'' kakvog su igrača dobili, ne krijući oduševljenje zbog Omićevog dolaska u Zvezdu.

Omić je danas i zvanično predstavljen u novom klubu, a nedugo zatim počele su medijske spekulacije i o jednom potencijalnom odlasku iz redova crveno-belih.

Prema nezvaničnim informacijama koje večeras prenose pojedini beogradski mediji, Zvezdu bi uskoro mogao da napusti Nikola Radičević koji od letos nije uspeo da se nametne u ekipi Dušana Alimpijevića i koji sve ređe dobija priliku da zaigra.

Navodno je Gran Kanarija zainteresovana za njegove usluge, pa bi Radičević mogao da se posle samo nekoliko meseci vrati u Španiju, gde je pre dolaska u Zvezdu igrao u Sevilji.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Sunday, 21.01.2018
00:23

Uz Lipovija, igrac koji se definitivno najgore pokazao u zadnjih desetak godina.

avatar
3x3
Sunday, 21.01.2018
00:38

Ne uz, Lipovij je van konkurencije.

avatar
ddr16
Sunday, 21.01.2018
01:05

pa i ova dvojica visokih nista bolji nisu,ne znam cime su ovoliki kredi zasluzili,radicevic jeste bio los ali je totalno izbacen iz tima dok oni konstantno igraju,slicno i sa lesorom,covek nije da ne napreduje nego je sve losiji,ali je stranac pa mu se tolerise sve. radicevic bi bar mogao u aba ligi da dobije sansu ponekad,da se odmori rocesti,a za aba ligu je on skroz ok.