Zvezda se poigrava, "Delije" najavljuju 130 poena! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.12.2017.
18:46
Izvor: Sportske.net

Šampion regionalne lige za rutinski odrađuje posao u Zagrebu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Utakmicom Cibona - Crvena zvezda mt:s biće spuštena zavesa na 11. kolo regionalne ABA lige. Aktuelni šampion posle dvadeset minuta igre u "Draženovom domu" rutinski odrađuje posao.

Crvena zvezda mt:s vodi protiv Cibone rezultatom 57:42 nakon prvih dvadeset minuta igre.

Nakon trijumfa nad Anadolu Efesom crveno-beli su otišli na tradicionalno neugodno gostovanje u Zagrebu ali Cibona tokom prvog poluvremena nije uspela da napravi ni najmanji problem izabranicima Dušana Alimpijevića.

Samo u prvoj četvrtini Zvezda je ubacila 35 poena uz nestvarne procente u šutu iz igre (6/7 za dva, 6/8 za tri), a do odlaska na odmor gosti su premašili kvotu od 50 postignutih poena.

Zbog toga ne čudi što navijači Crvene zvezde mt:s sa oduševljenjem komentarišu izdanje Alimpijevićevog tima u Zagrebu i što već sada licitiraju koliko će Cibona primiti koševa do kraja.

Evo nekih od najzanimljivijih komentara na "Tviteru".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Monday, 11.12.2017
20:45

Ako je ovde takav politicki portfolio da se gura prica jedna drzava jedan klub, cudi me da ovi u hrvatskoj Sloveniji C.Gori ne uloze malo vise novca kako ne bi dozvoljavali vise da jedan lazan, oduvek tercijalni evro klub a u vreme sfrj klub koji je pripadao drugom redu iza Cibone, bosne kuhopladtike i partizana, drzi lekcije i to iz kosarke......nece dovijeka ni ovaj čokibasket...

avatar
babaroga
Tuesday, 12.12.2017
09:53

Pronadjite uljeza u nizu. Evo ga: Partizan! Kakav Partizan u to vreme, o cemu pricas? Igrali letnje, druge lige, prvu titulu osvojili kad su moji klonferi imali 4 odavno. Klasican primer drzavne bahatosti: izvuceni iz druge lige i odmah dobili vrh trenera, respektabilan tim... Jer su generali i komunisticka deca odlucili da se igraju malo. Drazen Petrovic je to najbolje opisao u intervjuu koji je dao kad je otisao preko bare. Potrazi, ima ga, bice ti sve jasnije. Ako nista drugo bar neces da se prolupavas.