Zvezda saopštenjem protiv Miška Ražnatovića?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 23.10.2020.
18:56
Izvor: Sportske.net

KK Crvena zvezda mts se oglasio zvaničnim saopštenjem u kom potvrđuje prisustvo na Skupštini koja je zakazana za 3. novembar.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mts je na svom sajtu potvrdila da je dobila poziv Dragana Bokana da se pojavi na Skupštini ABA lige u utorak 3. novembra.

Pored toga, Zvezda je iznela i predloge o kojima želi da raspravlja na Skupštini, a najzanimljiviji je vezan za menadžere kojim je očigledno udarila i na Miška Ražnatovića.

"Menadžer ni posredno ni neposredno ne može voditi, upravljati, odlučivati, savetovati ili na bilo koji drugi direktni ili indirektni način predstavljati, posedovati, imati stvarnu kontrolu nad klubom koji učestvuje u ABA ligi. Taj klub se ne može takmičiti u ligi", jedan je od predloga Crvene zvezde mts.

"Ukoliko utakmicu igraju dva kluba i ukoliko isti menadžer ima kao svoje klijente igrače i/ili trenere u oba kluba, na toj utakmici ne mogu učestvovati niti igrači niti treneri koji imaju istog menadžera, a ukoliko je broj igrača ili trenera u klubovima koji igraju utakmicu, a koji imaju istog menadžera različit, u tom slučaju iz jednog kluba na toj utakmici ne mogu učestvovati svi igrači odnosno treneri, dok iz drugog kluba po diskrecionoj odluci tog kluba ne može učestvovati jednak broj igrača ili trenera kao u prvom klubu, dok preostali mogu učestvovati", još jedan je od predloga.

"Menadžeri koji kao svoje klijente u ABA ligi imaju igrače ne mogu u isto vreme biti i menadžeri trenera u ABA ligi i obrnuto", može se pročitati na sajtu KK Crvena zvezda mts.

baner

Kompletno saopštenje sa dokumentima možete pogledati na

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Saturday, 24.10.2020
17:28

Prepošteni dr Nebojša

avatar
zlogi
Friday, 23.10.2020
22:54

Pravda za Miska! Previse prdite vi iz Zvezde. Ok je da vas predsednik kontrolise dva kluba(vas i FMP), a nije u redu ovo za Miska!? Mislim obraz djon.
ps: sta ocekivati od spinmajstora ako ne saopstenje, na tome ste doktorirali :D

avatar
Vanja Grubač
Friday, 23.10.2020
22:24

A vlasnik dva kluba može?Čović je uništio našu ,uništiće i jadransku ligu.AGROBANKA

avatar
nenadnenad1234
Friday, 23.10.2020
20:30

I dalje čekamo odgovor. Po kom osnovu je Nebojša Čovic prisustvovao utakmici FMP-Partizan? Jel ce neko krivično odgovarati zbog nepoštovanja mera, ili je ipak istina nešto drugo?

avatar
mkg
Friday, 23.10.2020
20:19

Idemo Srbi, samo složno jedni protiv drugih.
Koja se "sramota od ljudi" uvukla u srpsku košarku.

avatar
Lakarijee
Friday, 23.10.2020
19:10

Tesko ce se ovo izvesti, ne razumem tacno zbog cega hoce ovo.