Zvezda protiv Zlatibora u Železniku, Tomić zna recept za pobedu!

Autor: Beta Beta
petak 17.05.2019.
12:07
Izvor: Beta

"Crveno-beli" neće biti domaćini u hali "Aleksandar Nikolić".

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da očekuje dobru podršku sa tribina i dobru igru svoje ekipe protiv Zlatibora, bez obzira što će se meč igrati u Železniku i istakao da su pred igračima ponovo isti zahtevi - maksimalna motivisanost i čvrsta odbrana.

"Očekujem još jedan dobar meč našeg tima. Igramo u Železniku zbog zauzetosti hale 'Aleksandar Nikolić', ali očekujem dobru podršku sa tribina, kao i dobru igru na terenu", rekao je Tomić za sajt kluba.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju sutra ekipu Zlatibora u utakmici sedmog kola Grupe A Superlige Srbije. Taj meč igraće se u hali FMP-a u Železniku jer je zbog obaveza odbojkaške reprezentacije hala "Aleksandar Nikolić" zauzeta.

"Ponavljam se, ali je pred svaki meč zahtev u svlačionici isti – maksimalna motivisanost, pridržavanje dogovora koje napravimo u pripremi utakmice i, naravno, na prvom mestu čvrsta odbrana iz koje stižu lakši poeni"
, rekao je Tomić.

Pred ovaj meč, Tomić nema problema sa povređenim igračima. Bili Beron se vratio u tim u utakmici sa Dunavom, dok je Dušan Ristić i pored povrede čela i arkade, koju je zaradio na treningu u ponedeljak, takođe igrao na prethodnoj utakmici.

"Kompletiramo se, svi igrači su u treningu i polako hvatamo ritam za ono što sledi, a to je završnica nacionalnog prvenstva"
, rekao je trener "Crveno-belih".

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić istakao je da "sve počinje iz odbrane".

"Samo uz čvrstu igru u odbrani, maksimalno zalaganje, put ka pobedi na koju svakako računamo i zbog plasmana na tabeli, biće nam znatno olakšan", rekao je Dobrić.

Meč Crvena zvezda – Zlatibor igra se u sutra od 17 sati.

Ulaz u dvoranu FMP-a biće slobodan, a besplatne ulaznice deliće se od 15 sati na blagajni dvorane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke