Zvezda pronašla pleja?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 30.07.2019.
18:21
Izvor: Sportske.net

Uskoro bi "crveno-beli" trebalo da angažuju i novog organizatora igre.

Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds
Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds

Povezane vesti

Džo Reglend je otišao u Darušafaku, a zamena za američkog plejmejkera bi mogla da stigne upravo iz istanbulskog kluba.

Crvena zvezda traži novog plejmejkera, a prema poslednjim informacijama to bi mogao da bude Toni Daglas.

Dugo se u medijima pisalo o srpskim rešenjima u vidu Miloša Teodosića, Stefana Jovića i Stefana Markovića, ali je ubrzo postalo jasno da su to nerealne mete.

Teo i Marković će igrati pod palicom Aleksandra Đorđevića u Bolonji, Jović je potpisao za Himki, pa su se tako "crveno-beli" okrenuli drugim rešenjima, postalo je jasno da će prvi plej i u narednoj sezoni biti stranac, a sada se sve više piše da bi to mogao da bude 33-godišnji Daglas.

On ima veliko NBA iskustvo, igrao je za Nikse, Roketse, Kingse, Vorirse, Hit, Pelikanse i Grizlise, u Kini je branio boje Đangsu Dregonsa, dok je u Evropi igrao za tri turska kluba, Efes, Sakariju i Darušafaku.

Najbolje se pokazao minule sezone u dresu Dačke, iako je došao sredinom tamičarkse godine istakao se kao najbolji pojedinac ekipe iz Istanbula, u Evroligi je u proseku na 20 nastupa beležio 14,5 poena uz oko četiri asistencije i 1,6 ukradenih lopti po utakmici.


Zvanično ništa nije potvrđeno, ali se očekuje da u narednim danima uprava šampiona Srbije i Jadrana reši goruće pitanje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke