Zvezda predstavila roster i brojeve za novu sezonu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.09.2018.
18:09
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s predstavio je u utorak roster za nastupajuću sezonu, kao i brojeve koje će igrači nositi na dresovima.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Deset dana pre početka sezone u ABA ligi KK Crvena zvezda mt:s predstavio je roster sa kojim će jurišati na trofeje.

Petnaestorica igrača našla su se na popisu koji je objavljen na Tviter nalogu crveno-belih, a tu su i brojevi koje će košarkaši nositi u novoj sezoni.

Kao što možete da vidite, Zvezda je za novu sezonu registrovala osmoricu novih košarkaša među kojima se nalaze šestorica stranaca.

Nemanja Nenadić je poslednji igrač koji je priključen prvom timu Crvene zvezde, a kapiten Branko Lazić predvodi garnuturu starosedelaca među kojima su još Filip Čović, Marko Kešelj, Dejan Davidovac i Ognjen Dobrić.

Aleksa Radanov i Boriša Simanić ponovo su priključeni prvom timu. Radi se o mlađim igračima koji su u više navrata prosleđivani FMP-u.

Crveno-beli će prve takmičarske mečeve odigrati već za vikend u sklopu Super kupa ABA lige. Na startu takmičenja Zvezda igra protiv Petrol Olimpije u petak od 20 časova i 30 minuta.

Prvi meč u novoj sezoni ABA lige Zvezda će odigrati 28. septembra protiv Cibone u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Wednesday, 19.09.2018
17:10

Nije moglo cirilicom?

avatar
S.P.Q.R. / Caligula
Tuesday, 18.09.2018
18:37

Brine me što osim Čovića mi nemamo drugog klasičnog pleja. Ostale pozicije su solidno popunjene i uz dobru hemiju očekujem da uzmemo ABA ligu i da dodjemo daleko u Evrokupu. Naravno, samo da nas povrede zaobidju što više.

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 18.09.2018
18:18