Zvezda predstavila još jedno veliko pojačanje, stigao i dvostruki osvajač Evrokupa!

Autor: Darko Mitrović
subota 21.07.2018.
12:31
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Novi trener Crvene zvezde Milan Tomić okuplja sve jači tim oko sebe.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Uporedo sa pojačanjima u igračkom kadru (Cirbes, Ristić, Odžo, Beron), Crvena zvezda se pojačava i u stručnom štabu na čijem je čelu odnedavno Milan Tomić.

Posle kondicionog trenera Aleksandra Lukmana, novi Tomićev saradnik biće i Andrija Gavrilović, koji je trenersku karijeru počeo u Zvezdi, a onda stekao veliko evropsko iskustvo, obeleženo i sa dva trofeja Evrokupa, uz titulu u VTB ligi.

Crvena zvezda je svog novog člana stručnog štaba predstavila na klupskom sajtu i njeno zvanično saopštenje tim povodom prenosimo u celini.

''KK Crvena zvezda mts sa zadovoljstvom obaveštava javnost da je novi član stručnog štaba prvog tima Andrija Gavrilović, koji će tako ojačati stručni štab crveno-belih, u koji je stigao i Aleksandar Lukman koji se od ovog leta vratio u Crvenu zvezdu kao kondicioni trener.

Andrija Gavrilović je izuzetno cenjeno ime u evropskoj košarci, a svoje ime gradio je radeći u nekim od najvećih evropskih klubova i kao "desna ruka” velikim trenerskim imenima.

Rođen je 13. januara 1965. Osim skoro decenijskog rada u košarkaškoj akademiji u Italiji, bio je angažovan u Olimpiji iz Milana od 1999. godine, Rozetu, Virtusu, Unikahi, a od 2008. godine trenersku karijeru je nastavio u Rusiji, u UNIKS-u i Himkiju gde je proveo čak 6 godina, i sa tim klubom osvojio dve titule Evrokupa i VTB ligu. Svoj trenerski put započeo je kao trener mlađih selekcija KK Crvena zvezda.

Andrija Gavrilović će svojim ogromnim iskustvom i znanjem koje je sticao godinama radeći sa brojnim velikim imenima evropske košarke, biti važan deo stručnog štaba koji je oformio novi trener Crvene zvezde mts, Milan Tomić.

Andrija, dobro došao u Crvenu zvezdu mts!'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partibrejker
Saturday, 21.07.2018
22:30

Ovima pomocni treneri kostaju vise nego kompletni igracki kadarovi vecine aba ligasa.Sad vas ne interesuje odakle pare?Licemeri!

avatar
Firmino LFC
Saturday, 21.07.2018
13:26

Ау браћо, какав ми стручни штаб састависмо, ово ће бити тотално другачија Звезда у односу на ону из последњиx 5 година, следи враћање у ЕЛ па нова доминација регионом!! Очекујте трансфер бобме у наредним данима!!

avatar
Silent
Saturday, 21.07.2018
12:44

Ovo sve mirise na vracanje u EL odlican strucni stab i pojacanja

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 21.07.2018
12:38

Mocna si Zvezdo.