Zvezda pred ponoć potvrdila još jedan potpis!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.07.2019.
23:59
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Tek što se zahuktala priča o novom pojačanju, Zvezda se oglasila na zvaničnom sajtu!

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

U jeku najnovijih večerašnjih najava iz Grčke da je Džejms Gist potencijalno Zvezdino sledeće pojačanje, Crvena zvezda je završila još jedan veliki posao ovog leta, jedan od najvažnijih!

Kako je saopšteno na Zvezdinom klupskom sajtu, šampion Srbije i ABA lige je večeras potpisao novi jednogodišnji ugovor sa krilnim igračem Stratosom Perperogluom o nastavku saradnje, pa će 34-godišnji grčki as i sledeće sezone biti član ekipe Milana Tomića!

''Perperoglu je nakon Berona, Lazića, Čovića, Fajea i Simanića... šesti igrač koji je iz tima koji je osvojio tri pehara, odlučio da produži ugovor sa Crvenom zvezdom, a klub se ovom prilikom zahvaljuje 34-godišnjem krilnom igraču na ogromnoj želji koju je iskazao tokom pregovora, da nastavi svoju igračku karijeru u Beogradu'', poručuju na Zvezdinom sajtu.

Uz pomenutu šestoricu igrača koji su produžili ugovore sa Zvezdom, crveno-beli su angažovali i Derika Brauna iz Efesa i tako u najvećoj meri već formirali ''kostur'' tima za sledeću sezonu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 03.07.2019
09:30

Jako bitan potpis. Grk je klasa, uz forsiranje njegovog prisustva na trecinu utakma ( bice ih jako puno I pitanje jel moze zbog godina intu trecinu da izgura ), imamo igraca koji svojim kvalitetom lomi, menja pravac utakmice. Odlican potez, subjektivnom najbolje prislogodisnje pojacanje. Nadam se da ce I Faje ostati bar za rotaciju, nemamo bolju, konstantniju radilicu u oba pravca.

avatar
Man united
Wednesday, 03.07.2019
16:00

Остаје Фаје. Продужио уговор пре неки дан.

avatar
barbaroga
Wednesday, 03.07.2019
00:37

Ocekujem da odigramo solidno u EL. Ipak, nije ovo dovoljno da se udje medju 8. Nosioci ekipe ce biti igraci iz prosle sezone. Mislim da je to slabo da se nesto vise uradi, a pojacanja nisu neka da garantuju podizanje kvaliteta u odnosu na proslogodisnju ekipu, bar za sada.

avatar
Doktor Trax
Wednesday, 03.07.2019
00:16

Ajde Djenkaaaaa #22